A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Vicces karácsonyi reklámajándék a céges ünnepléshez

Dátum admin 2017. 11. 07. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Az igazán jó cégvezető legfontosabb ismérve, hogy profitorientáltságon és a maximalizmuson túl, az alkalmazottjaira és partnereire is kellően odafigyel. Ezt a figyelmességet pedig leginkább talán karácsony környékén tudja kifejezni, hiszen az ilyenkor átadott apró ajándékok igazán jó benyomást tehetnek a kollégákra.

 

Ráadásul egy jól irányzott vicces karácsonyi reklámajándék nem csupán a kedvesség és az odafigyelés jelképe lehet, hiszen köztudott, hogy egy-egy ilyen tárggyal a cég hírét és hírnevét is érdemben népszerűsíthetjük. Éppen ezért, ha valóban hasznos, de mégis emlékezetes és kreatív ajándékkal szeretnénk meglepni cégünk munkatársait, illetve üzletfeleinket, akkor egy-egy vicces karácsonyi reklámajándék révén garantált sikereket érhetünk el.

 

Válasszon Ön is bizalommal a készletünkben kapható poénos ajándéktárgyak közül, ahol egyaránt megtalálja a négy különböző fotókelléket tartalmazó karácsonyi selfie szettet, az ugyancsak ünnepi hangulatot idéző, télapót és hóembert mintázó stressz-labdát, illetve a mikulássapkát idéző, UV 400 védelemmel ellátott napszemüveget is – csak, hogy néhány különlegesebb példát említsünk.

 

Ha azonban egy ténylegesen rendhagyó és valóban vicces karácsonyi reklámajándék által szeretné emlékezetessé tenni a céges karácsonyozást, akkor legyen merész és dobja fel a hangulatot egy teljesen értelmetlen, de annál mulatságosabb aprósággal! Válassza például a Berthold névre keresztelt, mikulás ruhába öltöztetett gumikacsát, amely kétségtelenül jópofa és humoros eszköze lehet a közös ünneplésnek.

Vélemény...

Reklámajándék katalógus