A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Mappa

Hiába terjedt el a számítógépekkel végzett irodai adminisztráció, számos olyan dolog van, amely továbbra is csak papíron oldható meg. Ide tartoznak a különféle szerződések, hivatalos okiratok, vagy épp a sebtében készített jegyzetek, amelyek természetesen halmokban képesek összegyűlni az emberek környezetében. A szállításuk - sérülékenységük okán - igen körülményes, emellett nehezen lehet őket kategorizálni, rendezni.
Nem véletlen, hogy a különféle iratmappák hamar elterjedtek, nem csupán a klasszikus értelemben vett irodai dolgozók körében, hanem szinte minden más, intellektuális jellegű foglalkoztatási ágban is. Az iratmappák segítségével a papírhalmok, különféle jegyzetek könnyűszerrel megőrizhetőek, hordozhatóak. A mappák, mivel speciálisan erre a feladatra lettek elkészítve, alig foglalnak nagyobb helyet az általuk szállított lapoknál. Számtalan termék rendelkezik emellett számológép, vagy épp tolltartó zsebbel is, így a különféle irodai segédeszközök is elhelyezhetőek benne.
Mappáinkkal, most nem csupán a saját életét könnyítheti meg, hanem a minket körülvevő környezet dolgát is, hiszen termékeink egytől egyig környezetbarát kialakítással rendelkeznek.

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.