A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Unisex széldzseki nem csak az átmeneti hónapokra

Dátum admin 2019. 03. 26. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Az emblémázható ajándéktárgyak között előkelő szerepet töltenek be a ruhadarabok. Vannak cégek, melyek számára kifejezetten fontos az alkalmazottak egységes megjelenése. A hétköznapokban legtöbbször az élelmiszerüzletekben, hotelekben találkozhatunk az azonos ruhadarabokat viselő alkalmazottakkal, de a nagykereskedelem világában vagy a szolgáltatók esetében is lényeges, hogy milyen megjelenéssel bírnak a cég emberei.

 

Az emblémázható pólók nagy népszerűségnek örvendenek, de az unisex széldzseki is kedvelt. Nem csak az átmeneti hónapokban tesz ez utóbbi jó szolgálatot, hanem a nyári hideg reggeleken, vagy az esős, de enyhe téli napokon is. Az unisex széldzseki védelmet biztosít az időjárás viszontagságaival szemben és kapucnival is ellátott, hogy az eső se jelentsem problémát például a kültéri munkavégzés során.

 

A ruhadarab nagy előnye egyébként az is, hogy összehajtható és akár övtáskaként is hordható. Ennek előnyeit a szabadidős használat során kifejezetten ki lehet használni, és kirándulás, természetjárás vagy a városban rohangászás kapcsán is kitűnő szolgálatot tesz az unisex széldzseki.

 

A ruhadarab egyébként változatos színekben elérhető és a klasszikus fekete, kék és fehér mellett pink és lila színek is megtalálhatóak a kínálatban. Míg ez utóbbiak elsősorban a nők tetszését nyerik el, addig a sötétebb színek mellett rendszerint a férfiak döntenek.

 

Az emblémázható felületen a céges logó, a márkanév is elhelyezhető, ezzel szolgálva a marketing tervben foglalt célok megvalósítását. A tapasztalatok azt mutatják, hogy mind többen döntenek napjainkban a reklámajándékok mellett, hiszen ezek azok, amelyek biztosan szem előtt lesznek, és akár hónapokon keresztül hirdetik az céget, a kínált termékeket, szolgáltatásokat.

 

Az unisex széldzseki férfiak és nők nagy kedvenceinek számítanak és ez részben a kiváló minőségnek, valamint a praktikusságnak köszönhető. Hazánk időjárása igencsak változó, és néha télen és nyáron is meglepő hőmérsékleti értékek tapasztalhatóak. Az unisex széldzseki tehát nem csupán az átmeneti hónapokban tesz jó szolgálatot.

Vélemény...