A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

A passztartó fesztiválokra teremtetett!

Dátum admin 2019. 08. 27. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

A passztartó fesztiválokra elengedhetetlen kellék, ami a megfelelő azonosítás során főszerepet játszik, és melynek köszönhetően a beléptető rendszer működése gördülékennyé avanzsálhat. A nyakban lógó irattartó megkönnyíti a ki és bejárás procedúráját és lehetővé teszi a félreértésektől mentes fesztiváli tartózkodást.

 

Mindennek tetejében a nyakba tehető kellék emblémázható, tehát akadályok nélkül elláthatja cége logójával. A passztartó nyakba akasztó része jól látható, éppen ezért az esetleges feliratok, vagy szimbólumok kiválóan kiemelhetőek a segítségével. A nyakpánt mindennek tetejében, ha nagyfokú minőséget testesít meg, akkor többször felhasználható, lévén olyan irattartó csatolható rá, ami éppen aktualitását éli. Sőt. Ez még nem minden.

 

A nyakba akasztó a karabinernek köszönhetően sokrétűen felhasználható, azaz akár telefontok, vagy mondjuk kulcscsomó is rácsatolható. Egyetlen praktikus kellék így avanzsálhat ezerarcú ajándékká, ami nemcsak a fesztiválok forgatagában állhatja meg a helyét, hanem gyakorlatilag az év egészében, különféle feladatokat betöltve.

 

A passztartó fesztiválokra is elviheti cége hírét!

 

A nyakpánt megfelelő emblémázása, logózása kiváló végeredményt borítékolhat, amire jó ránézni, és ami egyetlen szempillantás alatt jól kivehető módon hirdetheti vállalkozását. Az ideális színösszeállítás, a megfelelő kontúrok beállítása legalább akkora prioritás, mint az ütős felirat kitalálása, tehát túl cége logójának megjelenítésén egyéb formában is hozzájárulhat ahhoz, hogy a fesztiválokon tomboló tömegek ne csak a passztartóban figyelő kártyára, hanem a nyakban lógó pántra (és a rajta található emblémára) is felfigyeljenek. Kellhet ennél több? A sikeres reklámajándékozás területén biztosan nem!

Vélemény...