A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Reklám esernyő: marketing a felhős napokon

Dátum admin 2014. 03. 22. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Esernyőre mindenkinek szüksége van mert az esős napok az év minden szakában meglephetnek bennünket Ennek megfelelően egy logózott esernyő garantáltan hosszú életű és hatékony reklámajándék lehet, hiszen az esernyő használata nem divat kérdése!

Esernyő logózásA népszerűsítés ezen fantasztikus eszközének az egyik legnagyobb előnye, hogy emblémázható felülete elképesztően nagy, nagyobb mint bármely egyéb reklámajándéknak. Ráadásul viszonylag olcsón beszerezhető, elképesztően széles színskálából választhatunk és számos különböző típusa létezik. A legfontosabb azonban, hogy mindent tud, amit egy reklámajándéknak tudnia illik: praktikus, hasznos, ötletes, mindenkinek szüksége van rá és tartós, mindig szem előtt van.

Esernyő készítés, emblémázás

Manuális esernyők

A klasszikus esernyők, melyeket a gyermekek sétabotnak képzelnek, de kiválóan alkalmasak akár önvédelmi eszköznek is, azonban sajnos nem lehet csak úgy bedobni őket a retikülbe, méretük miatt. Ennek ellenére méltán népszerű, hiszen elképesztően strapabíró, tartós és kifejezetten mutatós is lehet. Markolata készülhet fából vagy műanyagból és számos különböző alapszínben rendelhető.

Automata esernyők

Az automata esernyő elegáns, könnyen kezelhető, a mai világban pedig kifejezetten ideális, hogy akár egyetlen mozdulattal ki tudjuk nyitni akkor is, ha a tele a kezünk. Ezek az eszközök gombnyomásra kinyílnak és azonnali védelmet nyújtanak az esős napokon. A számos különböző típus, fazon, szín, forma és alapanyag között garantáltan megtalálja azt, amelyik a leginkább alkalmas az Ön vállalatának képviseletére.

Összecsukható, valamint miniatűr esernyők

A legpraktikusabb, minden szempontból előnyös választás reklámesernyők készítéséhez, hiszen szemben más típusú ernyőkkel könnyedén szállítható, egészen kis helyen elfér, állandó kiegészítő lehet a táska aljában vagy az autó kesztyűtartójában, miközben emblémázható felületének mérete teljes mértékben fennmarad.

Vélemény...