A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Céges ajándék: nem mindegy, mit ad!

Dátum admin 2015. 08. 12. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

céges ajándékA céges ajándék napjainkban nagy népszerűségnek örvend, ugyanis segítségével akár saját dolgozóinkat, akár ügyfeleinket, üzleti partnereinket meglephetjük nagyobb alkalmakkor. Rendszerint a karácsonyi, év végi időszakban szoktunk céges ajándék beszerzésén elgondolkodni, de akár nőnapkor, vagy egyéb ünnepekkor is remek választás lehet egy praktikus, vagy éppen luxust kínáló darab.

Nem mindegy azonban, hogy mire esik a választás, mint ahogy céges berkekben az értékkel kapcsolatban is mindenkinek megvan a maga véleménye. Egyes kultúrákban az értékes céges ajándék egyenesen udvariatlanságnak számít, nálunk ez korántsem így van. Ugyanakkor érdemes figyelni arra, hogy mit adunk. Sokszor céges ajándék kapcsán a kreativitás és a személyre szóló jelleg sokkal fontosabb, mint a ténylegesen képviselt érték.

Hölgyek számára az édességek, az illatszerek egy emblémázott táskában remek választásnak bizonyulnak, férfiak esetében az irodai kiegészítők, vagy egy üveg egyedi címkével ellátott bor garantáltan beváltja a hozzá fűzött reményeket. Érdemes a tevékenységi kört is figyelembe venni, így ha például a fitness világában tevékenykedő cégről van szó, akkor a sporteszközök, a táskák, vagy az emblémázott pólók biztosan jó döntésnek bizonyulnak. Hasonlóképp hasznos céges ajándék a laptop táska, vagy a névjegykártyatartó, esetleg a reggeli kávé elszürcsöléséhez ideális bögre, melyek a mindennapokban remek szolgálatot tesznek.

Emblémázás során törekedjen a diszkrét, mégis hangsúlyos kivitelezésre,céges ajándék választáskor pedig kizárólag a minőségi alapanyagokat részesítse előnyben!

Vélemény...