A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Reklám környezettudatosan

Dátum admin 2014. 03. 15. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Az újrahasznosított kartonból készült töltőceruzák, tollak, jegyzetfüzetek, a fából készített, tartós és időtálló minőségű vonalzók és hegyezők mind teljes mértékben környezetbarát reklámtermékek.

Szerencsére napjainkban egyre elterjedtebb az a nézet, hogy bármit is állítunk elő emberi erővel, az minél inkább „kompatibilis” legyen környezetünkkel, ne termeljen le nem bomló szemetet és ne szennyezze tovább a bolygót. A környezetbarát céges ajándék fontos üzenetet közvetít Önről a partnereinek, mégpedig azt, hogy ügyel a környezetre, hogy Ön és vállalata a jövőért dolgoznak. A környezetbarát, biológiailag lebomló, valamint az újrahasznosított reklámtermékek között is számos elegáns, mutatós és értékes darab található.

Az újrahasznosított kartonból készült töltőceruzák, tollak, jegyzetfüzetek, a fából készített, tartós és időtálló minőségű vonalzók és hegyezők mind teljes mértékben környezetbarát reklámtermékek, azonban kifejezetten elegánsak és mutatósak, ízlésesek és szépen emblémázhatóak.

Környezetbarát reklámtáskák: a jövő ma kezdődik

Környezetbarát reklámtáskákA táskákat alapvetően két szempontból nevezhetjük környezetbarátnak. Az egyik az alapanyag, melyből készülnek, ami lehet többek között organikus pamut, lenvászon, de számos biológiai úton lebomló egyéb anyag is. A másik szempont, ami alapján környezetbarátnak tekintjük a táskákat, az maga a funkció: hogy a táska célja a műanyag bevásárlótáskák kiváltása.

Ezek a táskák tartós, strapabíró, mutatós, mégis környezetbarát alapanyagból készülnek, így állandóan szem előtt lehetnek és viszonylag nagy felületen emblémázhatóak. Ez azt is jelenti, hogy ideális és környezetbarát választás bármilyen reklámcélra, ráadásul ezzel a választással az Ön cégének hirdetése hosszú hónapokig, sőt, akár évekig jelen lehet a mindennapi életben, mindig szem előtt.

Vélemény...