A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Vigyük ki a céges imázst a strandra!

Dátum admin 2017. 07. 25. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Köztudott, hogy a nyár a mindenkori reklámozás tekintetében számtalan lehetőséggel kecsegtet, hiszen ilyenkor rengeteg szezonális szóróajándékkal rukkolhatunk elő a céges imázs megerősítéséhez. Jó példák erre azok a klasszikus strandkellékek is, amelyekkel garantáltan felhívhatjuk magunkra a figyelmet, illetve amelyek által észrevétlenül is beférkőzhetünk a vakációzós köztudatba.

 

Képzeljük csak el, ahogyan a cégünk logójával díszített strandlabdák vagy éppen strandtáskák körülvesznek minket a medencében és a napozón. Nem lenne egy rossz látvány, ugye? Nos, itt a lehetőség, hogy ön is kiaknázza az emblémázott és megszemélyesített strandkellékek adta lehetőségeket, és befektessen néhány ilyen típusú reklámhordozó megvásárlásába! Kattintson most a www.reklamajandekemblemazas.hu linkre, ahol számtalan különleges és egyedi fürdőzős és napozós hordozó közül válogathat!

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat, és virágoztassa fel céges imázsát a nyári, forró strandnapokon is! Cégünk gazdag termékkínálatában izgalmas és páratlan strandkellékek várják a vásárlókat, a már említett labda- és táskatípusok mellett, például emblémázható hűtőtáskákat, strandtörülközőket és strandpapucsokat, illetve összecsukható strandszékeket is kínálunk.

 

Ráadásul mindezen strandkellékek most rendkívül kedvező áron vásárolhatóak meg, érdemes tehát mihamarabb felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal. Tegye Ön is szórakoztatóvá, de egyben hasznossá a nyári hónapokat, töltse meg a strandfürdőket logósított és praktikus reklámhordozókkal!

Vélemény...

Reklámajándék katalógus