A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Vicces szelfi szett, mint reklámajándék?

Dátum admin 2017. 10. 10. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Bizony ez nem vicc. A vicces szelfi szett az egyik legütősebb reklámajándék, amivel előrukkolhat partnereinél, ügyfeleinél, vagy éppen kollégáinál. Minek van manapság óriási divatja? Mi az az őrület, ami miatt sokan még veszélybe is képesek sodorni magukat? Ez bizony a szelfizés. Mindig, és mindenkor. A humor, pedig mint halhatatlan fűszer csak kiegészíti az ellenállhatatlan készletet. A reklámajándék akkor nyerő, ha egyedi, megismételhetetlen.

 

Ha nem sablonos, ha nem megszokott. Természetesen az ember az egyszerű, hétköznapi használati tárgyaknak is tud örülni, de azért valódi meglepetést azok a figyelmességek okoznak, melyek kellően váratlanok, melyekre nem lehet felkészülni. A vicces szelfi szett pontosan ebbe a kategóriába tartozik. Nem mindennapi, tehát ügyfelei olyan egyedi ajándékkal gazdagodhatnak, ami biztos, hogy nincs minden második üzletfelüknek.

 

Aztán humoros, ami tényleg valódi kincs a mai, sokszor túlon túl is komor világban. Praktikus, tehát nem csak a szekrény tetejét foglalja el, mint díszítő elem, hanem kézről kézre jár. Utóbbi pozitívumának köszönhetően cége, szolgáltatása is megfelelő mértékben szem előtt lesz, hála a logózott, emblémázott kellék készletnek. Nem is kell ennél több a teljes sikerhez.

 

A vicces szelfi szett közelebb hozza egymáshoz az embereket, nem egyszer áthidalja a kapcsolatok között húzódó szakadékokat. A figyelmesség egy olyan, kihalófélben lévő gesztus, ami manapság aranyat ér. Adjon kreatív, ötletes reklámajándékot partnereinek, ezzel garantálva cége sikerét, s persze biztosítva a meglepett felek határtalan örömét. Az átadás pillanata mindenképp szelfi gyanús…

Vélemény...