A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Szóróajándék kutyásoknak?

Dátum admin 2018. 05. 15. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

A szóróajándék kutyásoknak, mint ötlet vajon mennyire tartozik a megrágni való kategóriába? Természetesen itt persze csak képletes rágcsálásról van szó: egyszerűen annyi a kérdés, hogy megfontolandó ötlet-e üzletfeleinek, a szívükhöz közel álló “hobbyhoz” vagy inkább elhivatáshoz mérten ajándékozni? Hiszen a kutyázás egy létforma. Olyan különleges élethelyzet, melyben rengeteget nyerhetnek a résztvevők: szeretetet, hűséget, gondoskodást.

 

Egy kutya valódi társ, minden szituációban, és a kihívások a legkevésbé sem érdekesek. A négylábúak ragaszkodását semmi sem törheti meg. Márpedig, ha pontosan tudja partneréről, hogy él-hal a kedvencéért, akkor tökéletes választás, ha a szóróajándékot ehhez az információhoz igazítja. Mit szólna mondjuk egy olyan frizbihez, labdához, amivel a kis kópék is tudnának játszani?

 

Céges partnerei biztosan nagyon meglepődnének ezen a hihetetlen figyelmességen. A reklámajándék, ahogy az az elnevezésből is kiderül hirdeti vállalatát, szolgáltatását. Amint rákerül a logója, emblémája máris tartalommal ruházza fel. Az egyszerűbb tárgyak is plusz üzenettel gazdagodnak. De mindez semmi. Ha olyan kellékeket preferál, melyek ezer százalékosan telitalálatosak, akkor sokkal többet adhat egyszerű szóróanyagnál.

 

A figyelmesség, az odafordulás ritka kincs a mai világban. Azzal, ha egy kis időt szán arra, hogy megismerje üzletfeleit, és hozzájuk idomítsa a reklámajándékos kiegészítőket hatalmas gesztust tesz a megajándékozottak irányába. Alap esetben egy szóróajándéknak idő kell ahhoz, hogy elérje a célját, vagyis a figyelem felkeltést és a sikeres hirdetést. Ám, ha egy ilyen csavarral mintegy átnyújtja odafigyelésének bizonyítékát, akkor rögtön a meglepettek szívébe és eszébe csempészheti magát.

Vélemény...