A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Színes esernyő esős napokra

Dátum admin 2019. 05. 07. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Az időjárás évszaktól függetlenül igen változatos lehet. Néha a legrosszabbkor jön az eső, és akár megfázás is lehet a vége, ha nincs nálunk esernyő. Azt gondolhatnánk, hogy ma már senki nem hord magánál ilyet, pedig tény, hogy még mindig népszerű az eszköz, pláne akkor, ha ízlésünknek megfelelő megjelenéssel bír. A színes esernyő különösen divatos, és reklámajándékként is kiválóan megállja a helyét.

 

A többféle színben elérhető megoldásnak köszönhetően olyan mellett tehetjük le a voksot, amely kiemeli a rajta elhelyezni kívánt logót, emblémát. S hogy mikor van szezonja az esernyőnek? A tapasztalatok azt mutatják, hogy tulajdonképpen évszaktól függetlenül remek választás a színes esernyő. A tavaszi esőzések esetén éppen úgy jó döntés, mint akkor, ha heves nyári zivatarokról van szó, vagy az enyhe téli napok esőiről.

 

Vannak olyan reklámajándékok, melyek tipikusan szezonhoz kötöttek. Így a strandfelszerelések rendszerint nyáron kerülnek szóba, és az irántuk megnyilvánuló kereslet is akkortájt a legnagyobb. S hogy mire érdemes odafigyelni a színes esernyő kiválasztásakor? A színek szerepéről már szóltunk, de a minőség sem elhanyagolható. Alapvetően elmondható, hogy a reklámajándékok sokat elárulnak arról, milyen színvonal várható el a cégtől.

 

Ma már a korrekt árak oltárán nem kell feláldozni a minőséget, hiszen megbízható, hosszú időn keresztül használható darabokat érhetünk el kedvező áron. Ne feledkezzünk meg az emblémázásról sem, mely hűen szolgálja a marketing célok megvalósulását. Fontos tudni, hogy az emblémázható meglepetések a vevőkkel való kommunikáció javítását és a céges image építését is elősegítik.

 

A hagyományos reklámozási formákkal szemben a reklámajándékok kedvező árkategóriát képviselnek és megvan bennük az a bizonyos plusz, amelynek hála a vásárlók pozitívan gondolnak majd a cégre. A színes esernyő összecsukható, és klasszikus változatban is elérhető, és akár XL-es méretben is beszerezhető. Fedezd fel a bennük rejlő lehetőségeket, és ajándékozz praktikus darabokat!

Vélemény...