A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Szilikon karkötő, a fesztiválozók nagy kedvence!

Dátum admin 2016. 05. 04. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

A tavasztól őszig terjedő időszakban országszerte sok fesztivál kerül megrendezésre. A kultúra, a gasztronómia és a sport mellett a zenés rendezvények is gyakoriak, melyek ezreket vonzanak programkínálatukkal. Ilyen helyszíneken gyakran találkozni reklámajándékokkal, amelyek nap mint nap hirdetik az eladni kívánt terméket vagy szolgáltatást. Nyáron a szezonális reklámajándékok nagy népszerűségnek örvendenek, így kevés olyan strand vagy fürdőhely van, ahol ne lehetne találkozni emblémázott strandlabdákkal, törölközőkkel, vagy baseball sapkákkal.

szilikonkarkötő

De mi a helyzet akkor, ha ténylegesen is nagy mennyiségben szeretne reklámajándékot rendelni, és az ár a legfontosabb? Számos olyan termék létezik, melyek bár praktikusak és esztétikusak, mégsem kerülnek csillagászati összegekbe. A fesztiválszezont megcélozva a szilikon karkötő bárki számára ajánlott, aki olcsón szerezne be valóban használható és a fiatalok körében nagyon népszerű darabokat. A szilikon karkötő gyakran visszaköszön a fesztiválozók csuklójáról, hiszen a színes karkötők jól mennek a laza, fesztiváli ruházathoz. Többféle színben kaphatóak, ráadásul tetszés szerint elhelyezhető felületükön logó, felirat, embléma. A szilikon karkötő ilyen módon tökéletesen beváltja a hozzá fűzött reményeket, hiszen garantáltan használni fogják a fiatalok, s így a reklámcélok ténylegesen is megvalósulnak.

A szilikon karkötő egyébként hozzáillő fémlappal kombinálva is kapható, így egy elegánsabb, mégis fiatalos és divatos megoldás születhet, ami sokak tetszését elnyeri majd.

Címkék: szilikon karkötő

Vélemény...