A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Szálljon cége a magasba, léggömbökkel

Dátum admin 2017. 03. 21. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Természetesen nem arra gondolunk, hogy kösse ki magát néhány hatalmas héliumos lufihoz, hogy aztán a levegőben érezhesse magát. Vállalatát több módon is reklámozhatja. A marketing széles spektrumon mozog, itt most csak egy aprócska szeletét emeljük ki, ez pedig az emblémázás, logózás területe. És hogy hogy jön ez a léggömbökhöz? Egyszerűen. Miért maradna a régi, megszokott ötleteknél, ha újabb kreatív utak is várnak önre?

 

Rendezvények alkalmával például kifejezetten praktikus, és egyben esztétikus ajándék egy, a cégére jellemző szimbólummal ellátott lufi. Higgye el, nem csak a gyerekek örülnek neki. Az egyszerű színes, mintás darabok pillanatok alatt véget érnek az otthonokban. Hol a kutya harapja ki őket, hol a gyerkőc játszik túlságosan hevesen, hol a szél fújja el útközben, mindenesetre a morzsolódás ebben az érában elég nagy.

 

De mi van azokkal az egyedi, extra darabokkal, melyek valamilyen jól látható, megkülönböztető jelzéssel vannak ellátva, mondjuk az ön cégének logójával? Bizony ezek a típusok nagyobb figyelemben részesülnek, s kifejezetten nagy becsben tartják őket, mert különlegesebbek egyszerűbb társaikhoz képest. Azaz valami olyat kínálnak, amit a mindennapos léggömbök nem: karakteres megjelenést, egyéni kivitelt. Látszik, hogy ezekben a lufikban munka van.

 

Nyilván pár darab így is áldozatául esik a szellőnek, vagy épp a szomszéd kutya harapásának, a többi mégis a szobában köt ki, hirdetve cégét. Mindezt úgy, hogy közben egy határozottan közkedvelt tárgyat nyújthat át az érdeklődőknek, mivel a léggömbök divatja örök, és múlhatatlan.

Vélemény...

Reklámajándék katalógus