A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Stresszlabda, egyedivé varázsolva?

Dátum admin 2017. 06. 20. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

A stresszlabda zseniális ötlet, s ezzel együtt kiváló ajándék. Némi humorral is fűszerezheti a gesztust, ha ezt a praktikus kelléket, mint reklámajándékot nyújtja át. Az üzletfelei valószínűleg értékelni fogják, hogy gondol idegeik nyugalmára, s a stresszkezelés fontosságára. A gyermeki én ráadásul pillanatok alatt előcsalogatható, egy ilyen kiegészítő segítségével. Kevesen gondolják, de a stresszlabdának elég egyszer bekerülnie egy adott közösségbe, onnantól fogva a legkedveltebb tárggyá avanzsál.

 

Tudat alatt is már pozitívan hat az emberek viselkedésére, ha valamit szorongathatnak a kezükben. Az, hogy erre mekkora igény mutatkozik nem azt jelenti, hogy a munkahelyi körülmények mindenhol egyaránt rosszak. Pusztán azt jelzi ez a tény, hogy vannak bizonyos munkafázisok, melyek több idegeskedéssel, aggódással járnak, s ehhez hozzáadódnak az adott személyek, aggodalomra hajlamos attitűdjei, akkor gyorsan megvan a baj. A stresszlabda, bár apróságnak tűnhet a stressz elleni küzdelemben, mégis hatásos eredményeket ér el. Próbálja ki bátran, és tapasztalni fogja pozitívumait. Ha a rendelkezésére áll egy ilyen kiváló termék, akkor miért ne álmodhatná meg, egyedi kivitelben?

 

Logójával, emblémájával ellátva ugyanis a stresszlabda kiváló reklámajándékká válik, melyet biztosan nem fognak megbélyegezni az elcsépelt jelzővel. Kiváló alternatíva, frappáns, és egyben vicces ötlet, melyet ha üzletfelei értik a humort kifejezetten értékelni fognak. Sikerének pedig egyértelműen az a záloga, ha olyan termék hordozza egyedi feliratát, mely kézről-kézre jár, azaz használatban van.

Vélemény...