A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Strandlabdák, egyedi megjelenéssel!

Dátum admin 2015. 08. 26. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Strandlabda, logózott strandlabdaA nyár közepén, a vízparti kikapcsolódáshoz, mindenki számára elengedhetetlenek a strandlabdák. Ezek nélkül ugyanis teljesen más hangulatban telik a vakáció, így szinte nincs olyan család, aki a nyaralás alkalmával nem vinne magával egy-egy labdát.

A labdázás nem csupán a gyerekek hóbortja, így ez a tevékenység lényegében kortól független. Ugyanakkor ilyenkor sem kell nélkülöznünk a reklámfelületet, mivel a strandlabdák ezt tökéletesen biztosítják. A strandlabdák még nyaralás közben is fókuszba helyezik cégének logóját, szlogenjét, így növelve az Ön termékei és szolgáltatásai iránti keresletet és bizalmat. Ezekre a használati tárgyakra technikailag könnyedén megvalósítható a logó nyomtatás és a megfelelő alapanyagok alkalmazásával a víz semmilyen módon nem tehet kárt a feliratokban.

Számunkra kifejezetten fontos a minőségi megjelenés, ugyanis ez nagyban meghatározza az Ön cége vásárlóinak, megrendelőinek a hozzáállását is. Éppen ezért minden esetben minőségi alapanyagokból dolgozunk, továbbá a nyomtatási eljárásaink esetén is ügyelünk a precíz és gyors munkavégzésre. A hagyományos irodai és ruházati reklámajándékok mellett tehát érdemes gondolni a pihentető, szórakoztató tevékenységekre is, ugyanis ezekben az esetekben is kiváló reklámajándékok készíthetőek.

A strandlabdák mellett az utazáshoz, túrázáshoz használt eszközökről sem érdemes megfeledkezni, ugyanis kiváló reklámfelületet biztosíthatnak cége számára, és emellett olcsón és egyszerűen beszerezhetők. Ha kérdése van, keressen minket bizalommal!

Vélemény...

Reklámajándék katalógus