A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Sporttáska, avagy ez itt a reklám helye

Dátum admin -0001. 11. 30. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Napjainkban szinte minden második nő és egyre több férfi is ilyen táskákkal közlekedik, benne az esti edzésre bekészített szereléssel.

A sport napjainkban egyre elterjedtebb időtöltés, ahogyan az egészséges életmód napról napra egyre inkább követendő példává válik. Ennek megfelelően nem véletlen az, hogy egyre nagyobb a kereslet a különböző sporttáskákra is, amiket régen csak a csapatban sportolók hurcoltak magukkal a versenyekre. Napjainkban szinte minden második nő és egyre több férfi is ilyen táskákkal közlekedik, benne az esti edzésre bekészített szereléssel.

Rendeljen Sporttáskáinkból!

Sporttáska emblémázvaEnnek fényében a sporttáska kiváló reklámfelület, egyrészt azért, mert folyamatosan szem előtt van és kifejezetten praktikus reklámajándék, másrészt azért, mert az emblémázható felület viszonylag nagy, a lehetőségek pedig szinte korlátlanok.

A sporttáska általában poliészterből készül, a szín és a fazon azonban elképesztően széles palettáról választható ki.

Miért éppen egy sporttáska?

A válasz egészen egyszerű: mert mindenhol ott vannak! Praktikus reklámajándék, amivel a tinédzserek edzésre járhatnak, amibe az egyetemisták utazáskor is pakolhatnak, míg a felnőttek számára is tökéletes választás, elfér benne a váltásruha, sőt, akár a súlyzó, bokszkesztyű vagy éppen az úszómez és a törölköző az esti edzéshez, illetve bármilyen egyéb kiegészítő.

Miért ne sporttáskát?

A sporttáskán elhelyezett logó egyben egyfajta állásfoglalás, társadalmi szerepvállalás: a sporttáska egyfajta életstílust képvisel, így csak abban az esetben válasszuk ezt a reklámfelületet, ha az valóban illeszkedik vállalatunk társadalmi szerepvállalásába és profiljába. Természetesen soha nem késő a sportos életmód felé nyitni, mely kampánynak kiváló részét képezhetik az emblémázott sporttáskák.

Vélemény...