A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Sikeres reklámakció a nyakpánt emblémázás által

Dátum admin 2017. 08. 25. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Bármilyen fesztiválról, konferenciáról, vagy nagyobb rendezvényről legyen szó, tagadhatatlan, hogy az ilyen típusú események rendkívül alkalmasak lehetnek cégünk reklámozására, hiszen ilyenkor rengeteg új ügyfelet érhetünk el és kellően fel is hívhatjuk magunkra a figyelmet. Különösen érvényes ez abban az esetben, ha például a nyakpánt emblémázást választjuk elsődleges kampányeszközünknek.

 

Köztudott ugyanis, hogy mivel minden nagyobb rendezvénysorozaton már-már kötelező az ilyen típusú névtábla-pántok alkalmazása, így ezek folyamatosan szem előtt vannak, illetve a résztvevők általában az esemény után is gyakran megtartják őket. Éppen ezért, ha igazán eredményes reklámhadjárattal szeretnénk jelen lenni egy-egy nagyobb összejövetelen, akkor mindenképp javallott érdemben kihasználni a nyakpánt emblémázás adta lehetőségeket.

 

Ez esetben akár cégünk logóját, jelmondatát, esetleg egy-egy aktuális kampányszlogent is feltűntethetünk az adott nyakpánton, ezáltal pedig nem csak a folyamatos jelenlétet garantáljuk, hanem nagy eséllyel egy teljesen új célközönség-réteget is elérhetünk. Gondoljunk csak bele!

 

Ha Önnek például egy ingatlanbérlésben jártas cége van, akkor kitűnően reklámozhatja vállalkozását egy zenei fesztiválon, hiszen az itt jelenlevő fiataloknak előbb-utóbb nagy valószínűséggel szükségük lesz egy bérelhető lakásra, vagy éppen irodára. Lévén pedig, hogy a fesztiválozók rendszerint szívesen tartják meg a rendezvénnyel kapcsolatos emlékeket, a nyakpánt emblémázás által könnyedén elérheti, hogy ha arra kerül a sor, akkor az Ön cége által kínált szolgáltatást válasszák.

Vélemény...