A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Segítség, mi legyen a céges karácsonyi ajándék?

Dátum admin 2018. 12. 25. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Hamarosan itt a december és még ötlete sincsen, hogy a céges karácsonyi ajándék tulajdonképpen mi is legyen? Kétségbeesés helyett először is nyugodjon meg. Vannak alternatívák, egyszerűbbek és bonyolultabbak egyaránt, ám az első - de akár mondhatni nulladik lépésnek is -, hogy meghatározza pontosan mit is szeretne üzenni partnereinek, üzletfeleinek és kollégáinak?

 

Nem mindegy a konkrét célcsoport sem, mivel üzletfelei számára reklám értékű meglepetéssel érdemes előrukkolnia, míg munkatársainak más típusú variánsok a célra vezetőek. De visszatérve az üzenetre, mi az, amit feltétlenül ki szeretne hangsúlyozni? A köszönet nyilvánítást? Esetleg az egész éves együttműködés meghálálását? Vagy a jövő reményteli előhozását? Megannyi forgatókönyv létezik, s azok megvalósításához számolatlan út áll a rendelkezésére. A köszönet és egyben a szeretet megnyilvánulása mindenképpen pozitív jelenség, amiért biztosan hálásak lesznek azok, akiknek szánja a figyelmességet.

 

Ha céges emblémája díszíti a választottakat, akkor nyilvánvalóan azok dupla célt is szolgálnak: a meglepetés generálás mellett reklámozási funkciókat is betöltenek. Ezzel nincsen baj, ám ez a feladatkör csak abban az esetben teljesíthető ki, ha olyan ajándékokban gondolkodik, melyek az év egészében kézközelben lesznek. Vagyis nem elég pusztán az ünnep közeledtével számolnia. Ha viszont csupán a köszönetnyilvánítás a célja, akkor kifejezetten ünnepi verziók is szóba jöhetnek, hiszen így a személyesség borítékolható.

 

A céges karácsonyi ajándék ünnepi hangulatot teremt!

 

A törődése, gondoskodása és odafordulása garantáltan pozitív érzéseket vált ki partnereiből, ügyfeleiből vagy kollégáiból, mivel az odafordulásnál manapság nincsen személyesebb és értékesebb ajándék.

Vélemény...

Reklámajándék katalógus