A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Vállalkozóként készül már a karácsonyi szezonra?

Dátum admin 2018. 11. 13. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Ha vállalkozása dinamikusan fejlődik, vagy stagnálóan, jól teljesít, ha céges partnerei fontosak az ön számára, és ha már a fülében hallja a jingle bells unásig ismételt dallamát, akkor itt az idő, hogy felkészüljön a reklámajándékozásra. Miért ne készülhetne olyan meglepetésekkel, melyek többek a szokványos ötleteknél, melyek egyediek, s egyéniek?

 

Ha olyan ajándékot nyújt át, mely a vállalatát hirdeti, öregbíti, akkor két legyet is üthet egy csapással. Egyrészt felteheti a karácsony meghittségének i-jére a pontot. Másrészt úgy reklámozhatja a szolgáltatását, hogy közben praktikus ajándékot nyújt át. Ez ám a kifejezetten jó és hasznos kombináció, amivel érdemes élnie. Viszont a felkészülést nem kezdheti el eléggé korán.

 

Ha az ősz beköszöntével úgy érzi, hogy még túl sok ideje van, akkor ne felejtse el, hogy a hetek könnyedén állnak össze hónapokká, s a rohanás kellős közepén azon kaphatja magát, hogy már a novembert is elhagyta, s a küszöbön a Mikulás fehér szakállas alakja áll. Akkor bizony, különösen az időszakra jellemző tumultusnak hála, már nem egyszerű az intézkedés, sőt kis túlzással akár lehetetlennek is tekinthető, mert a kitalálás, legyártás és szétszórás bármilyen heroikus hozzáállás mellett időt, heteket emészt fel.

 

Tervezés a lelke mindennek! Ha időben elhatározza magát a cselekvés mellett, akkor nem érhetik negatív meglepetések. Azzal nem érdemes foglalkoznia, hogy ki-mit gondol önről és az idejében tervezésről. Ha a környezete furcsán tekintget önre a nyár végén, ősz elején, hogy miért készül a karácsonyra, akkor a legjobb, ha mindezt egy kedves mosollyal intézi el, hiszen pont az idő önt fogja megnyugtató módon igazolni.

Vélemény...