A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Reklámajándék a fürdőszobába, ez jó ötlet?

Dátum admin 2018. 07. 24. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Bizony, hogy az! A reklámajándék a fürdőszobába egyszerre testesíti meg mindazt a pozitívumot, amivel egy ideális szóróajándéknak rendelkeznie kell. A fürdőszoba a gyakorlati tárgyak terepe. Vagyis, ha olyan kellékekkel lakhatja be üzletfelei, partnerei fürdőjét, melyek naponta használatosak, azaz folyamatosan kéz alatt vannak, akkor egyetlen jó elhatározással elérte az ajándék a célját. Ön a fürdőszobás variánsok mellett döntve a praktikumot is előtérbe helyezte, ezzel beteljesítve a tárgy célját. A cél természetesen a vállalatának, szolgáltatásának, termékének a hirdetése.

 

A hírverés csak abban az esetben lehet eredményes és a marketing fogás sikeres, ha a megfelelő körülmények adottak. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy olyan tárgy mellett érdemes letennie a voksát, ami kellően hasznos és biztos, hogy nem kerül a szekrény mélyére. A nem eléggé eltalált szóróajándékok gyakran végzik a szekrények alján vagy még rosszabb esetben a kuka mélyén. Nincs mese, ha üzletfelei és partnerei nem érzik azt, hogy valami igazán értékeset kaptak, akkor nem fogják megbecsülni a figyelmességét, még akkor sem, ha önt teljes mértékben a jó szándék vezérelte.

 

A reklámajándék a fürdőszobába innovatív megoldás!

 

A reklámajándékok népszerűségét az is meghatározza, hogy mennyire kreatívak, vagyis az ötletelés során ön mennyire mert elrugaszkodni a szokványos megoldásoktól. A fürdőszobába szánt, pipere kellékek bizony nem tartoznak a sűrűn logózott ajándékok közé, de ez nem azt jelenti, hogy az elgondolás ne lenne nyerő. Sőt, éppen abban rejlik az ereje, hogy kevesen gondoltak az ötletben meghúzódó előnyök kiaknázására. Az pedig borítékolható, hogy emblémája kifejezetten jól mutat majd a csempéken megcsúszó fény bevilágította térben.

Vélemény...