A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Az emblémázott esernyő nemcsak őszi ajándék!

Dátum admin 2019. 11. 05. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Az emblémázott esernyő egyévszakos ötlet. Vagy mégsem? Hát nem! Lekorlátozni egyetlen időszakra a használatát badarság lenne, pláne hazánk megváltozott klímáját figyelembe véve. Egyrészt mikor van tulajdonképpen ősz? Mert, hogy nem a hivatalosan megválaszolható hónapokban az érezhetően biztos.

 

Másrészt mire alkalmas még az esernyő, az esőcseppek lepergetésén kívül? Nappal szembeni védelemre, sőt hó elleni küzdelemre. Vagyis ez az a kellék, ami szó szerint az év egészében jó szolgálatot tehet. Ha pedig azt nézi, hogy napjainkban bármikor lezúdulhat egy kiadós esőtenger, akkor különösen indokolt választás ez a termék.

 

Nem hiányozhat egyetlen háztartásból, irodából, munkahelyről sem. A váratlan, nagyon is eláztató helyzetek így egy az egyben kikerülhetőek. Akár még énekelhet is az esőben, kollégáival, partnereivel egyetemben, ha van mit a feje fölé húzni. Az esernyő mindennek tetejében, túl a praktikumán, kiváló felülettel szolgál az emblémázáshoz, logózáshoz.

 

Ha jól látható módon kívánja hirdetni vállalati erényeit, szolgáltatásait, akkor ezt bizony ilyen módon egy gombnyomással megteheti - az automata variációk ugyanis ennyire könnyen a szolgálatába állhatnak. Ráadásul, ha megfelelő színvilágot preferál, akkor olyan kezes segítőtárssal ajándékozhatja meg ügyfeleit, vásárlóit vagy közvetlen munkatársait, amit szívesen vesznek kézbe, s használnak fel az égi áldással szemben.

 

Az emblémázott esernyő a fenti pozitívumoknak hála univerzális reklámajándék, amely az év bármely szakában megállja a helyét, nem okoz csalódást, sőt kifejezetten hasznos kellékké avanzsálhat, aminek hála a bőrig ázás és az abból következő megfázás egy az egyben elkerülhető, távol tartható. A látható esztétikumról nem is szóltunk, aminek köszönhetően akkor is kézbe fogható az ernyő, ha éppen nem veszélyezteti az eső.

Vélemény...