A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Reklámajándék esernyő: nem csak ősszel elmaradhatatlan!

Dátum admin 2018. 10. 16. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Az őszi hónapokban egyre többször találkozhatunk esős nappalokkal, amikor az időjárás szinte kiszámíthatatlan, és szinte bármikor eleredhet az eső. Ilyenkor tesz jó szolgálatot a reklámajándék esernyő, amely védelmet biztosít az elázás és a megfázás ellen. Reklámajándék választás alkalmával mindig célszerű előre gondolkodni, és olyan darab mellett letenni a voksot, amely valóban hasznos lehet majdani tulajdonosa számára.

 

A szakértők is azon az állásponton vannak, hogy nagyon fontos a tényleges használhatóság, hiszen ezen múlik, vajon a fiók mélyén végzi-e a meglepetés, vagy a mindennapok szerves részévé válik. A reklámajándék esernyő felületén elhelyezett embléma, felirat nem csak a cég által képviseltekre és eladni kívántakra utal, hanem egyúttal reklámként is szolgál.

 

Az ilyen megoldások nagy előnye, hogy a céges image-hez szabható a meglepetés akár színében, akár mintájában, és egy jó választással a kívánt irányba mozdítható, hogy milyen kép alakuljon ki a vásárlókban, megrendelőkben a cégről. A reklámajándék esernyő azonban nem csak az őszi hónapokban tesz jó szolgálatot, hanem az enyhébb teleken, a szeszélyes áprilisban, vagy a nyáron szinte a semmiből kipattanó viharok alkalmával is.

 

A kis helyen elférő, összecsukható darabok mellett a hagyományos, manuális, fa markolattal ellátott fajták is elérhetőek a kínálatban, kedvezve ezzel a klasszikus megoldások szerelmeseinek. A reklámajándék esernyő választásával garantáltan hasznos, és így a marketing célokat szolgáló darab hirdetheti majd a céget.

Vélemény...