A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Póló emblémázással nyert ügye van!

Dátum admin 2017. 09. 12. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

A reklámajándékok közül talán a póló a legnépszerűbb alternatíva, ami persze nem meglepő. A póló emblémázás amellett, hogy egyszerűen kivitelezhető, igazán praktikus is, egyben. A ruhanemű nagy felületet kínál, amivel érdemes élni. Egy logón kívül szöveg, ábra is elhelyezhető rajta, a láthatóságban pedig borítékolhatóan nem lesz hiba. Nem csak, mint reklámajándék tud jól szolgálni egy, egyedi szimbólummal ellátott póló.

 

Ha ön, vagy kollégái rendszeresen dolgoznak külső helyszíneken, vagy utaznak ügyeket intézve, a vállalata nevében, akkor jó ötlet a saját emblémájával ellátott póló viselése. Így ugyanis egyszerre két legyet is üthet, egy csapásra. Úgy hirdetheti önmagát, tevékenységét, vagy a vállalata kínálta szolgáltatását, hogy az senki számára sem lesz tolakodó, mégis az érdeklődőknek egyértelmű az információ.

 

Ha felruházta közvetlen környezetét, akkor természetesen elláthatja felszereléssel az üzletfeleit is. Biztos, hogy a személyre szabott ajándék célba ér. A póló emblémázáshoz nem kell mást tennie, mint megkeresni azt a fazont, azt a szabást, anyagot, kialakítást, ami a leginkább megfelel a ruhaneműk választékában. Galléros, vagy gallér nélküli verziókat is találhat, tehát tényleg minden csak az ízlésén múlik.

 

Ha ezzel megvan, akkor jöhet a logó, szimbólum, felirat kiválasztása. Nyilván érdemes a jól bevált, arany középutat követnie: ne legyen se túl sok, se túl kevés a pólón ábrázolt információ. Ha ugyanis túlzsúfolttá teszi a ruhaneműt, a nézelődőknek felfoghatatlanná válik a lényeg. A túlságosan kevés adat, azonban sok kérdést hagyhat maga után, amik aztán nem biztos, hogy a későbbiekben válaszra találnak.

Vélemény...

Reklámajándék katalógus