A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Pendrive emblémázással örökös adathordozót készíthet

Dátum admin 2017. 04. 12. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

A pendrive emblémázás nem csak azért kitűnő lehetőség, mert egy sokat használt terméket ajándékozhat üzletfeleinek, partnereinek. Az adathordozó átvitt értelemben is viselni fogja az ön adatait, logó, embléma formájában, tehát rögtön kettős funkciót tölt be. A reklámajándékozás szférájában az, az ötlet, hogy memóriákat is érdemes lenne a kínálat palettájára venni, nagyszerű kezdeményezés volt. Az ok egyszerű.

 

A modern technológia rohamléptekben fejlődik. Most már az emberek többsége azt sem tudja mi az a floppy lemez, és a CD-k, DVD-k divata is kivesző félben van. Az adathordozás, tárolás szegmensében minden babért learatott a pendrive technika, ami különböző méretekben biztosítja a felhasználók számára a könnyed adattárolást, és a problémamentes hordozást. Utóbbi is óriási előny, hiszen így lényeges dokumentumok váltak szállíthatóvá, amelyeket egyébként interneten keresztül például nem szívesen továbbítottak volna.

 

Alkalmazásának ez csak egy aprócska szelete, de ebből is pontosan látszik, hogy mennyire praktikus kiegészítőről van szó. A pendrive emblémázásnak köszönhetően az összes pozitív tulajdonság egyszerre aknázható ki. A logóval ellátott adathordozónak mindenki örül, hiszen praktikus ajándék.

 

Nem olyan, amit később a polc hátuljába, vagy a fiók mélyébe rejtenek el üzletfelei. Egy ilyen kellék mindig, minden esetben jól jön, és azonnal szolgálatba is állítható. Amiért ez önnek utánozhatatlan előnyt biztosít az, az a tény, hogy csak az a reklámajándék éri el célját, azaz, hogy maximálisan az ön cégét, szolgáltatását hirdesse, amelyik használata miatt szem előtt van.

Vélemény...