A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Papírtáska vásárláshoz, ajándékozáshoz

Dátum admin 2016. 09. 26. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Olyan feliratozható terméket kerestem, ami ideálisnak bizonyul az üzletemben történő vásárlás alkalmával, de reklámajándékok átadásához is megállja a helyét. Már többször elgondolkodtam azon, hogy papírtáskákkal szeretném színvonalasabbá tenni az üzlet kínálatát, hiszen legyen szó bármilyen vásárolt ruhaneműről, a papírtáska egyfajta színvonalat biztosít a vásárlók számára.

 

A tapasztalataim azt mutatták, hogy nem mindenhol kapni kielégítő minőséget, pedig ezzel cégem image-ét is szeretném építeni. A karácsony közeledtével végre rátaláltam arra a színvonalas papírtáska típusra, mely mind strapabíróságát, mind kialakítását és megjelenését illetően maximálisan elnyerte tetszésemet. A szalagfüles papírtáska akkor is jól fog jönni, ha az ünnepek közeledtével adott céges ajándékokról van szó, hiszen ebben több darabot is gond nélkül átadhatok majd.

 

A választásnál fontos szempont volt számomra az ár is, hiszen nagymennyiségű megrendelésről van szó. Más, reklámozás céljából is alkalmas eszközökkel összehasonlítva meglepően jó árkategóriát képvisel a papírtáska, melyet ráadásul a vásárlók még hosszasan tudnak majd használni, ezzel hirdetve cégemet. Az emblémázható táska egyszerű kialakítása azonnal elnyerte a tetszésemet, ráadásul az árak is meggyőzőek voltak.

 

Az ünnepek környékén rendszerint forgalomnövekedésre számíthat üzletem, erre az időszakra tehát szerettem volna mihamarabb felkészülni a papírtáska kínálat kapcsán is. A kapott szolgáltatással és a termékek minőségével maximálisan elégedett vagyok, valószínűleg nem ez lesz az utolsó rendelésem a reklamajandekemblemazas.hu csapatától. 

Címkék: papírtáska táska

Vélemény...