A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Miért kihagyhatatlan ajánlat az emblémázott kulcstartó?

Dátum admin 2018. 02. 06. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Az emblémázott kulcstartó egy igazi telitalálat, már ami a reklámajándékokat illeti. Meg egyébként is, mint egyszerű, használati tárgy kihagyhatatlan a hétköznapokból. Bár modern világunkban egyre több a kártyás beléptető rendszer, a csipogtató érzékelő, és az elektronikus regisztráció, azért még a tradicionális kulcsokat nem nyelte el a föld. Az otthonok ajtajai, a garázskapuk, vagy éppen az iskolák liftjei a jó öreg alternatívával nyílnak, évtizedek óta. Ez valószínűleg sokáig így marad, ezért érdemes a kulcstartóban, mint szóróajándékban gondolkodnia.

 

Hogy miért nélkülözhetetlen? Mert kulcsa mindenkinek van, pláne egy irodában. A legtöbbször milliónyi zörgő darab lóg egyetlen csomón, aminek a vége a megtestesült káosz. Miért ne rakhatna egy egyszerű húzással rendet az érintettek kulcsai között? Másrészt a reklámajándékok akkor nyerőek, ha kézen forognak, ha a szemek előtt vannak, azaz ha eredményesen hirdetik cégét, szolgáltatását, és viszik a hírét. A kulcstartó pontosan ilyen termék. Állandóan előkerül, óhatatlanul rá szegeződnek a kíváncsi tekintetek, s ha látványos emblémával látja el a kis kelléket, akkor már kész is a remekbeszabott marketinges fogás.

 

Mennyibe kerül az emblémázott kulcstartó?

 

Céges ügyfelei, partnerei, vagy éppen dolgozói biztosan elégedettek lesznek kreatív, innovatív ötletével. Ám még a megvalósítás előtt, jogosan felmerül a költségvetés kérdése. Mennyi rááldozással jár egy ilyen logózott reklámajándék beszerzése? Ha minket választ, akkor elfelejtheti a félretett pénzét, vagy a családi költségvetés felforgatását. Kis anyagi befektetéssel (ami az utolsó forintig megtérülhet) rengeteget nyerhet. Hogy mit? Hálát, köszönetet, elismertséget, és csendben, vagy hangosan méltató dicséretet.

Vélemény...

Reklámajándék katalógus