A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Melyek a hűtőmágnes vonzó jellemvonásai?

Dátum admin 2018. 03. 13. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

A hűtőmágnes mindig is nagy népszerűségnek örvendett. Kortalan, nemtelen, igazi jolly joker az ajándékozás világában. Milliónyi kivitel, forma kapható, ráadásul a minták, szövegek, feliratok skálája is felmérhetetlenül széles. Mindenki megtalálhatja azt a modellt, amit keres.

 

Nem véletlen, hogy rengetegen gyűjtik világszerte őket. Hűtők, és fagyasztók őrzik a nyomaikat, és tanúskodnak az uralmukról. Ha olyan reklámajándékot keres, ami egyrészt esztétikus, másrészt ötletes, akkor a legjobb helyen jár. A szóróanyagok akkor érik el a céljukat, azaz abban az esetben tudják a leghatékonyabban hirdetni cégét, vállalkozását, szolgáltatását, ha kellően szem előtt vannak.

 

Ha a kíváncsi tekintetek rájuk szegeződnek. Vagyis egy fiók mélyén lapuló toll, vagy egy konyhai kredencben rejtőző bögre kevéssé felel meg ezeknek a feltételeknek. Hűtő ma már mindenhol van: nemcsak az otthonokban, hanem az irodákban is. A munkahelyi konyha legtöbbször az adott kollektíva „főhadiszállása”. A hely, ahova betérnek a munkatársak megpihenni, kávézni, teázni, ebédelni, beszélgetni. Ahol ki tudnak nyílni, és ahol egy hűtőre szánt figyelmesség pillanatok alatt főszerephez juthat. 

 

A hűtőmágnes kitűnő társa lehet emblémájának!

 

Ha a logója kellően figyelemfelkeltő, akkor a mágnessel másodpercek leforgása alatt reflektorba kerülhet. A hűtőszekrény ugyanis többnyire központi helyen terül el, ráadásul az adott cégben dolgozók egyaránt hozzá érnek, rá néznek, használják. Ennek a folyamatos alkalmazásnak köszönhetően a hűtőmágnes is közvetve bár, de az érdeklődés centrumába kerül. Márpedig, ha a tudatalatti veszi a jelzéseket (azaz minden nap az ön cégének logójával találja szembe magát), akkor nem várt eredményességre számíthat vállalkozásának reklámozásában!

Vélemény...

Reklámajándék katalógus