A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Logós lógók nyomában, azaz az emblémázható kulcstartókról

Dátum admin 2017. 02. 10. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

A kulcstartók gyakorlati hasznát senki sem vitatja. Igaz, egy-két szellemes meglátás szerint arra kiválóan alkalmasak, hogy egyszerre veszítsük el, az összes kulcsunkat. De tegyük félre, ezt a pozitív szemléletet, és nézzük a tárgyak gyakorlati oldalát, a praktikum szemszögéből. A kulcstartók még mindig divatjukat élik. Vannak kis figurák, esetleg vásznas tartók, különböző méretűek, alakúak, formájúak. 

 

Nagyjából ezek a végtelenségig kombinálhatók. Idővel, azonban eljutottunk odáig, hogy nem csak arra használjuk ezeket a kellékeket, amire alapvetően kitalálták őket. Hogy mire gondolunk? Biztosan ön is látott már olyan táskákat, melyek cipzár részén díszelgett egy-egy karika, valamilyen emblémával, logóval, felirattal. Nem a rendeltetésük szerint hasznosították őket ez tény, ám ez az alkalmazás is nagy divatnak örvend, jelenleg is.

 

Az egyedi kulcstartók épp ezért tökéletes ajándékok, amennyiben esetleg céges partnereinek szeretne valamilyen praktikus, mégis egyéni meglepetéssel kedveskedni. Persze saját magának, vagy családjának is tökéletes választás egy olyan kulcstartó, ami emblémával, logóval, esetleg felirattal ellátott. Dunát lehet ugyanis rekeszteni az egyszerűbb darabokból, melyek egyébként nem mondanak, üzennek semmit.

 

Általában ezek azok a kütyük, amik pillanatok alatt keverednek el úgy, hogy soha többé nem kerülnek elő. Az emblémával ellátott kulcstartók elvesztésétől, azonban nem kell tartania, hiszen épp karakterük garantálni fogja, hogy becsben tartsa őket, azaz folyton szem előtt legyenek.

Vélemény...