A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Léggömb, a rendezvényszervezés elmaradhatatlan eleme

Dátum admin 2019. 06. 04. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

A reklámajándékok piacán egyedülálló helyet foglalnak el a léggömbök. A rendszerint dekorációs elemként használatos apró tárgyak remek választásnak bizonyulnak rendezvényszervezés, üzletmegnyitó alkalmával, de esküvő, vagy konferenciák, céges programok kapcsán is kiemelt népszerűségnek örvendenek. Felületükre embléma, felirat, logó helyezhető el, amelynek köszönhetően személyre szabhatóak azok. S hogy milyen szempontokat érdemes szem előtt tartani akkor, ha a léggömb kiválasztásáról van szó?

 

Ami elsődleges, az nem más, mint a szín. Napjainkban minden korábbinál szélesebb választékban elérhetőek a léggömbök. A sokféle szín között mindenki megtalálhatja azt, amelyik leginkább megfelel ízlésének. Nem csupán az egyéni elképzelések lényegesek, hanem az is, hogy milyen stílusban kerül a rendezvény kivitelezésre. Nem ritka, hogy a céges image-hez passzoló színre esik a választás.

 

Az arculattervezés során megálmodott image sokszor kötődik valamilyen színhez. Ilyenkor érdemes ezt, vagy e szín árnyalatait választani dekorációs elemként. A léggömbök egyébként szabadtéri és fedett rendezvények, szórakozóhelyek dekorálásakor is fontos szerephez jutnak. Azonnal hangulatba hoznak, de akár az alkalom emelkedett hangulatát is kifejezhetjük segítségükkel.

 

Üzletmegnyitókon rendszeresen találkozhatunk céges emblémával ellátott lufikkal, melyek mind a dekoráció elemeként szolgálhatnak, mint a vásárlók megajándékozásaként szolgálhatnak. A reklámajándékok e fajtája különösen alkalmas arra, hogy hírét vigye a megnyitónak, és beszéd tárgya legyen az üzlet vagy a márka. Rendezvényszervezés során megéri az olyan reklámajándékokra is gondolni, melyekkel a résztvevőknek lehet kedveskedni.

 

A tollak, az irattartó mappák legalább olyan jó választásnak bizonyulnak, mint az irodai használat során rendkívül praktikus pendrive-ok, vagy éppen a power bankok. Válaszd a léggömbök kínálta lehetőségeket rendezvényszervezéskor, és add meg a hangulatot az összejövetelnek ilyen módon is! Az emblémával ellátható léggömbök ehhez remek választásnak bizonyulnak.

Címkék: léggömb lufi

Vélemény...