A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Kutyafrizbi a közös játékhoz

Dátum admin 2015. 09. 09. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

A háziállatokkal töltött idő mindenki számára kedves, hiszen négylábú barátainkra mindig számíthatunk, szeretetük önzetlen és tiszta. Amikor reklámajándék választásról van szó, akkor mindig érdemes úgy gondolkodni, hogy milyen célközönséget szeretnénk megszólítani, milyen érdeklődési körrel rendelkeznek annak tagjai.

 

frizbi, reklámajándékAz állatbarátok szívéhez a leggyorsabb út a kedvenceik által is örömmel használt termékeken keresztül vezet, melyek közül a kutyafrizbi remek választásnak bizonyul. Bár a strandidőszaknak hamarosan vége, de nyár jövőre is lesz, sőt, az őszi verőfényes hónapok is kitűnő alkalmat kínálnak arra, hogy négylábú barátunkkal felkeressük valamelyik kutyastrandot, esetleg a természetben fussunk, és játsszunk. Ehhez az egyik legjobb eszköz a kutyafrizbi. Speciális kialakításánál fogva nem sérti fel a kutyus ínyét, és garantáltan biztonságban tudhatjuk a móka hevében is a szeretett állatot.

 

Amennyiben reklámajándék céljára választjuk, úgy felületén elhelyezhetjük a cégünkre vonatkozó információkat, vagy logót, ami a kutyus szempontjából lényegtelen, de gazdája tudni fogja, melyik az a szolgáltató, amely e kedvességgel szolgálja a közös kikapcsolódás örömét. A kutyafrizbi elérhető árkategóriába tartozik, tehát még nagyobb mennyiségű megrendelés alkalmával is megfizethetőnek bizonyul.

 

Cégtulajdonosként érdemes elgondolkodnia a reklámajándékokban rejlő lehetőségeken, hiszen segítségükkel hatékonyan építheti céges image-ét, növelheti potenciális vásárlói, ügyfelei számát, és mindezt korrekt áron teheti meg.

Vélemény...