A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Kulcstartó emblémázás: figyeljen a céges image-re!

Dátum admin 2018. 06. 19. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Megfizethető, mégis hasznos reklámajándékot keres? Fontosnak tartja, hogy ténylegesen használatban legyen majd a kiszemelt darab? Ez utóbbi nem véletlen lényeges szempont, hiszen kizárólag az a reklámajándék váltja be a hozzá fűzött reményeket, amely praktikusnak bizonyul. Amennyiben megfizethető áron szeretnénk, akár nagyobb mennyiségű emblémázható ajándéktárgyat vásárolni, akkor az olyan megoldásokban érdemes gondolkodni, mint a golyóstoll, a bögre, vagy például a kulcstartó emblémázás.

 

Ez utóbbi eszköz mindenki számára lényeges. Nem csak könnyebben megtalálhatjuk a női táskák mélyén azt a fránya kulcscsomót, hanem segítségével jelölhetjük is az egyes ajtókhoz, zárakhoz tartozó kulcsokat. Ez utóbbi főként akkor hasznos, ha nagyobb komplexumokról, közösségi létesítményekről van szó, de szállodák esetében is remek választás a saját logóval ellátott kulcstartó.

 

Bár ma már sok helyen kártyával nyitható az ajtó, de még mindig szép számmal akadnak olyan kisebb, autentikus vendégházak, fogadók, garni szállók, ahol a hagyományos, kulcsos megoldás dívik. A kulcstartó emblémázás során megéri szem előtt tartani a cég által képviselt értékeket, és ennek megfelelően megválasztani a kulcstartó formáját, színét, méretét, vagy az arra kerülő logót, feliratot.

 

A lehetőségek száma végtelen, és akár nagymennyiségű megrendelés is megvalósítható megfizethető áron. Gondolt már arra, hogy antistressz labdával kombinált verzió mellett tegye le a voksot? Vagy inkább a fa természetessége áll közel elképzeléseihez? Plüssmackók és egyéb kedves figurák is kerülhetnek a kulcstartóra, s ez a megoldás kifejezetten kedvelt a gyermekek és a nők körében.

 

Így ha speciálisan ők a célcsoport, akkor remek választás lehet egy plüssfigurával kombinálni a kulcstartó emblémázás feladatait. A színeket éppen úgy megéri figyelembe venni, mint a formákat, és így akár olyan megoldásra is eshet a választás, mely színében harmonizál például a cég által alkalmazott csomagolásokkal, vagy a logó színével. A kulcstartó megfizethető reklámajándéknak bizonyul bárki számára.

Vélemény...

Reklámajándék katalógus