A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Karácsonyi ajándékozás a munkahelyen is!

Dátum admin 2016. 11. 01. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Forgatva a naptárat hirtelen azon kapjuk magunkat, hogy hamarosan beköszönt a tél, s pár pillanat után már az Advent körül járnak a gondolataink. A dekorációk, fények kikerülnek a kirakatokba, a város pedig felölti ünnepi pompázatos csillogó ruháját. Amikor azt mondanánk, hogy „ráérünk még” azt vesszük észre, hogy már az ablakunkon kopogtat a Mikulás, s puttonyában a karácsony ígéretét hozza.

 

A ráhangolódás, a lelki készülődés mellett fontos, hogy gondoljunk szeretteinkre, barátainkra, sőt munkatársainkra is. Életünk nagy részét ugyanis a munkahelyünkön töltjük, ahol megannyi élménnyel, ismeretséggel gazdagodunk. A megbecsültségnek több jele is adható a munkáltatók részéről.

 

Az egyik ilyen lelket simogató gesztus, ha karácsonykor a dolgos munkatársakat apró figyelmességekkel lepjük meg. Mi sem lehet kedvesebb ajándék egy bögrénél, gyertyánál, csokoládénál, ami szívből jön, köszönetképp. A legpazarabb pedig, ha mindezt saját cégünk emblémájával tudjuk ellátni, így még személyesebbé, konkrétabbá téve az ajándékot.

 

A lehetőségek tárháza a végtelenbe nyúlik: kulcstartók, tollak, bögrék mellett bon-bonválogatás, csokoládé, kávé, tea várja, hogy a céges fa alá kerüljön, ahogy a zokni, sapka, egyéb ruházat sem maradhat ki a szórásból. A vicces, derültséget okozó megoldások mellett komoly szetteket is összeállíthatunk – céljainknak megfelelően. Mindezt gyorsan, nagy mennyiségben, emblémánkkal díszítve… Ezek után már nem okozhat fejtörést a karácsonyi céges ajándékozás!

Vélemény...