A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Karácsonyi ajándék munkatársaknak

Dátum admin 2018. 11. 27. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

A karácsonyi ajándék kiválasztása, főleg ha céges körökről van szó korántsem egyszerű feladat. Nehéz tanácsot adni abban, hogy mi az, ami önnek megfelelő, és mi az, ami a kollégái ízlésével is harmóniában áll. Egy biztos. Nem lehet eléggé időben elkezdeni a tervezést. Ha eddig úgy gondolta, hogy ráér majd valamikor november közepén ezzel a kérdéssel foglalkozni, akkor nem baj, ha módosít bizakodó elképzelésén.

 

Az idő ugyanis rohan és észrevétlenül száguld, aminek az a vége, hogy decemberben egy reggelen arra riad, hogy már csak két hete van. Márpedig tizennégy nap, épp a karácsonyi hajtásban, amikor már mindenki kapkod, siet és tolakodik, bizony roppantul kevés idő, sőt úgy is mondhatjuk, hogy nem elegendő. Itt a lehetőség, hogy türelmesen, csendben, senkitől sem sürgetve végig gondolja, hogy mik azok az ötletmagok, amik aztán szárba szökkenhetnek. Mivel a munkatársairól van szó, így abban az előnyös helyzetben van, hogy sejtheti, minek örülnének.

 

Nyilván nem a porcelánkészletre érdemes fókuszálnia, hanem olyan, kisebb, praktikus eszközökre, melyek jó szolgálatot tehetnek a hétköznapokban. Az irodában például sohasem elegendő a toll, tollkészlet. Mindegy hány írószerszám vándorolt már az asztalokra, az biztos, hogy szükség esetén komoly hiány mutatkozik belőlük. Vagyis bátran invesztálhat némileg sablonosnak tekinthető meglepetésekbe, mert a hasznuk értékessé teszi őket.

 

A különlegességek is nyerők lehetnek! Természetesen gondolkodhat abban is, hogy elég a megszokott variációkból, most jöjjenek az extrém megoldások. A ruhaneműk, vagy egyéb kiegészítők valóban nem mindennapi alternatívák, viszont nagyobb eséllyel nyúlhat félre, ha például a pontos ruhaméreteket nem ismeri. Egy kis tervezéssel, érdeklődéssel, azonban minden megoldhatóvá.

Vélemény...