A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Irány a bögre emblémázás!

Dátum admin 2017. 06. 13. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Melyik az a tárgy, amely minden munkahelyen, háztartásban fogyóeszköz, melyet sokan gyűjtenek, becsesen őrizgetve a kreatív darabokat, s melyből hihetetlenül jól esik egy korty kávé, esetleg tea, vagy kakaó? Természetesen a bögrék, poharak világára gondoltunk. A bögre emblémázás nem véletlenül örvend hatalmas népszerűségnek. Önmagában az a tény, hogy a bögre egy kedvelt kellék már megalapozza kedveltségét, de emblémázás tekintetében is határozottan alkalmas alany arra, hogy végül igazán kreatív, látványos reklámajándék szülessen belőle. Mi kell a sikerhez?

 

Egy tárgy, ami kellő ovációt vált ki partnereiből. Ez ebben az esetben adva van. A másik, ami elengedhetetlen, hogy olyan formájú kiegészítőt válasszon, ami kicsit eltér a megszokottól, nem a szokványos, kissé unott variáns, hanem annál többet nyújt. Ha ez a kettő adva van, akkor indulhat a bögre emblémázás. Egyedi logóját, emblémáját, vagy akár feliratát is ráálmodhatja a kiszemelt bögrére, a végeredmény nagyon látványos, s egyben esztétikus lesz. Nincs is jobb kombináció annál, ha a praktikum kéz a kézben jár a szépséggel.

 

Így ugyanis olyan reklámajándékkal lepheti meg céges ügyfeleit, üzleti partnereit, amit garantáltan használni fognak. Valamiért tényleg fénysebesen képesek a teljes eltűnésre a poharak, bögrék, s ez különösen hangsúlyos tény a különböző munkaközösségekben. Nyilván a használat is elaprózza a kellékeket. A lényeg szempontjából, azonban mellékes miért mutatkozik folyamatos igény ezekre a kiegészítőkre, ugyanis a bögre emblémázás épp ezen tény miatt tudott olyan sokak által rajongásig imádott ötletté válni.

Vélemény...

Reklámajándék katalógus