A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Igazán jófogás a reklámtoll

Dátum admin 2017. 03. 14. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

A reklámtoll az az egyszerű, mégis nagyszerű kellék, melynek garantáltan örül az, aki kapja. A praktikum ebben az esetben előtérbe kerül, és a maximális funkcionalitást sem kell a szőnyeg alá söpörnie. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen reklámtárgyat választ ki, céljainak eléréséhez. A látványosabb elemek preferálása sem rossz ötlet, de nagyobb sikert érhet el olyan tárgy bevetésével, melyet mindenki használ.

 

Ráadásul a tollaknak van egy kifejezetten idegesítő, sokak által tapasztalt szokása. Eltűnnek. Nyomtalanul. Mindegy, hogy előtte tízesével hevertek itt-ott. Amikor szükség van rájuk, váratlanul felszívódnak. Azaz pótlásukból sosem elég, nem kell az ideális időpontra várnia, mert az minden percben épp elérkezett. Tehát a használati tárgy optimális döntés, hiszen nem egy olyan szóróanyaggal dobja meg célcsoportjának tagjait, amit az érintettek nap végén eldugnak a fiók mélyére, vagy eltesznek a szekrénybe, legrosszabb esetben kiszórnak a kukába.

 

A reklámtoll garantált, hogy be, és megfogásra kerül. Mivel folyamatosan mindenhol hiánycikk képtelenség vele mellé fognia. De ez még nem minden. Az egyedi emblémázásnak köszönhetően olyan jópofa arculatot álmodhat meg az adott kelléknek, amilyenre csak vágyik. Azaz karaktert, személyiséget adhat az adott tárgynak, ezzel az esztétikum oltárán is áldozva.

 

Ez az a pont, amikor az egyszerűnek titulált reklámtoll lényegesen többé avanzsál, és határozottan karakán ajándék válik belőle. Olyan meglepetés, ami képviseli cégét, az ön karakterét, ízlését, s melyet bárki szívesen ragadna a kezébe, hogy írjon vele. Ez ám a komplex hatás: gyakorlat, és trend, egyben.

Vélemény...