A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Hasznos meglepetés: bögrét karácsonyra!

Dátum admin 2018. 01. 02. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Úgy hisszük, hogy a bögrék, csészék és poharak mindig jó ajándéktárgynak számítanak? Hogy mi ennek az oka? Egyrészt, több éves szakmai tapasztalat után elmondhatjuk, hogy ezek az eszközök igazán népszerű kellékei a céges ajándékozásnak, másrészt az is kétségtelen tény, hogy minden háztartásban szükség van az ilyen típusú használati tárgyakra.

 

Éppen ezért, ha közeledik az ajándékozás ideje, akkor érdemes a "bögrét karácsonyra" gondolatkör mellett maradni, és a kollégákat egy-egy igazán egyedi, illetve az ünnepi hangulatot méltán idéző csészével meglepni. Minderre pedig számtalan lehetőséget kínálunk mi, a reklamajandekemblemazas.hu online szaküzletnél, hiszen készletünkben jelenleg is számtalan típusú bögre közül válogathatnak az érdeklődők.

 

Így, ha egy cégvezető valódi meglepetést szeretne okozni a partnereknek és a kollégáknak, akkor érdemes tőlünk kiválasztania egy olyan bögrét karácsonyra, amellyel nem csak méltón fejezheti ki köszönetét, hanem egy kalap alatt arról is gondoskodhat, hogy az emblémázott ajándéktárgy mindig szem előtt lehessen.

 

Érdemes például a rénszarvas dekorációval ellátott bögre mellett dönteni, hiszen ehhez most egy ajándék poháralátétet is társítunk, vagy ugyancsak javallott elgondolkodni a piros Jultom bögre megvásárlásán is, hiszen ez esetben egy, a csészéhez tökéletesen passzoló kiskanállal is kedveskedhetünk a megajándékozott feleknek. Sőt, ha már bögrét karácsonyra, akkor bátran merjük ajánlani a komolyabb teázó szettjeinket, az igazán praktikus, dupla falú úti bögréket, illetve az díszdobozban kapható, két csészét tartalmazó ajándékkészletünket is.

Vélemény...

Reklámajándék katalógus