A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Hagyományos és színezhető bögre, a hétköznapok kedvenc használati tárgya

Dátum admin 2019. 04. 16. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Vannak olyan reklámajándékok, melyek évszaktól, korosztálytól, szezontól függetlenül megállják a helyüket. A tapasztalatok szerint ezek töretlen népszerűségnek örvendenek, és biztosan beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. A bögrék tipikusan ilyennek számítanak és ajándékozásukkal garantáltan nem lőhetünk mellé.

 

A reklámajándék trendek időről-időre változnak, megjelennek új termékek a piacon, és a korábbi tapasztalatok is döntőek abban, milyenek mellett tesszük le a voksot. Ami azonban változatlan, az a tényleges használhatóság iránti igény. Ha ugyanis a választott emblémázható ajándéktárgy jó szolgálatot tesz, akkor az biztosan sokáig használatban lesz.

 

A színezhető bögre az új trend, de a klasszikus megoldások is remek választásnak bizonyulnak. A fedővel ellátott úti bögrék bárhová magunkkal vihetőek, így ha nincs idő a kávé vagy a tea otthoni elfogyasztására, azt megtehetjük az autóban vagy a munkahelyen. Ez utóbbiak kifejezetten praktikusságuk miatt kedveltek, ám ha a színezhető bögre kínálta kreativitás a cél, akkor az újszerű eszköz mellett érdemes letenni a voksot.

 

S hogy miért olyan népszerűek a bögrék, mint ajándéktárgyak? A legtöbb típus kifejezetten olcsón megrendelhető. A nagyméretű emblémázható felületen a cégnév, a márka, vagy egy szlogen is elhelyezhető, ezzel egyedivé varázsolva a bögrét.

 

A változatos színek sem elhanyagolhatóak, így ugyanis akár a logó színéhez választhatjuk meg a reklámajándékot. A színezhető bögre elsősorban a gyerekek és a fiatal korosztály körében kedvelt, akik pedig állandó rohanásban vannak, vagy például az elvitelre kért kávét szeretnék környezettudatosan magukkal vinni, ők a tetővel rendelkező alkalmatosságot kedvelik.

 

A thermo bögre megőrzi a hőmérsékletet, ami a hideg téli napokon igazi áldás lehet. A színezhető bögre mellett egyébként a vintage hangulatot idéző változat is keresett, hiszen nagyanyáink konyháját idézik azok. Választhatunk kanállal társított bögrét, ami szintén nagyon praktikusnak bizonyul, de minden esetben törekedjünk az igényes megoldásokra.

Vélemény...