A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Galléros póló, stílusos, és praktikus

Dátum admin 2017. 05. 19. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

A galléros póló Pazar választás, ha reklámajándékról van szó. A látható, nyilvánvaló ok a nagy, emblémázható, logózható felület. Bizony lényeges, hogy mennyire szúr szemet az adott felirat. Logikus, hogy minél nagyobb a felhasználható rész, annál szembetűnőbb az eredmény, ami meg a hatékonyság oldaláról nézve elengedhetetlenül fontos. A póló mindkét fele felhasználható, és egyben kihasználható, ami ismételten óriási előny, hiszen vagy egy nagyobb logó juthat érvényre, vagy több kisebb jelzés, melyek közösen képviselnek egy célt.

 

A praktikussága egyébként ebben nem merül ki, hiszen a galléros póló nem az a fajta termék, amit az ember eldug a szekrény aljára, mondván már ezer féle van belőle. Történetesen egy olyan ruhadarabról beszélünk, amit a legtöbben szívesen hordanak. Ezen a ponton vált át a praktikusság a stílusosságba, hiszen ez a fazon kifejezetten kedvelt, karakteres megjelenést biztosít. Olyan reklámajándékra a hatékonyság szempontjából sincs már szükség, ami végül valamelyik fiók mélyén, vagy polc tetején végzi.

 

Lényeges, hogy az adott termék ne csak egy letudott ajándék legyen, hanem valami olyan kiegészítő, ami képvisel, ami elvégzi a neki szánt feladatot, ami nyilván elsősorban a reklámozás. Ezt, azonban csak úgy teheti meg, eredményesen, ha kézről kézre jár, ha használva van, azaz ha gyakorlatias ajándék. Az sem árt, ha van benne némi spiritusz, és különböző az oly megszokott sablonokhoz képest. A galléros póló pontosan ezeket a jellemvonásokat ötvözi, éppen ezért kiváló reklámozó felület, találó ajándék, és praktikus ruhadarab, mely garantáltan, és szemek láttára elvégzi a feladatát.

Vélemény...

Reklámajándék katalógus