A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Fesztiválok, rendezvények klasszikusai

Dátum admin 2017. 07. 18. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Való igaz, a nyár nem csak a fesztiválok ideje, hanem ez az időszak a tökéletes tömegreklámozás személyre szabott Mekkája is. Tagadhatatlan ugyanis, hogy az ilyen típusú, nagyszabású nyári rendezvények alkalmával rengeteg lehetőségünk adódik a céges szóróajándék kiosztására, illetve akár arra is, hogy ezáltal egy teljesen új és eddig ismeretlen célközönséget is elérhessünk. Hiszen miről is van szó pontosan?

 

A fesztiválokra rendszerint az olyan fiatal, 15 és 35 év közti korosztály látogat el, akik lehet, hogy más körülmények között soha nem találkoznának az általunk kínált termékkel vagy szolgáltatással. Éppen ezért, az ilyen eseményeken kiosztott szóróajándék tökéletes eszköz lehet arra, hogy végre őket is megszólítsuk, illetve érdemben felhívjuk a figyelmüket az általunk képviselt cégre.

 

Adott az egyszerű példa: miközben egy egyetemista valószínűleg lazán kidobja a postaládájában talált, pl. vízszerelési szolgáltatással kapcsolatos szórólapunkat, addig a fesztiválos környezetben, egy hasznos és praktikus megszemélyesített tárgy odaajándékozásával valószínűleg nagyobb sikereket érhetünk el. Ez esetben az adott szóróajándék akár egy olyan egyszerű öngyújtó, napszemüveg, nyakpánt, vagy éppen legyező is lehet, amelynek egyébként a későbbiekben is bizton hasznát veszi.

 

És ha ügyesen választjuk meg az emblémázott reklámhordozót, akkor az őszi egyetemkezdéskor, illetőleg az első csőtörés alkalmával garantáltan mi jutunk majd eszébe. Látogasson el Ön is a www.reklamajandekemblemazas.hu weboldalra, és válasszon bizalommal az egyedülálló fesztiválos szóróajándék típusok közül!

Vélemény...