A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Fémdoboz, mely franciakártyát, illatos gyertyát és/vagy mentolos cukorkát tartalmaz

Dátum admin 2016. 01. 22. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Az egyszerűség és praktikusság elve alapján működtetett reklámajándéktárgyak igen kedveltek és népszerűek az emberek körében, hiszen nem a tőlük való megválás pillanatára várnak a megajándékozást követően, hanem a felhasználásukra. A fémdoboz optimális promóciós tárgynak minősül, hiszen kisméretű és tárolásra alkalmas. A reklamajandekemblemazas.hu weboldalon Ön is szemrevételezheti mindazokat a fémdoboz példányokat, amelyek bizonyára elnyerik mind az Ön, mind pedig a célcsoport tetszését. Ezeknek a reklámajándékoknak az elsődleges célja, hogy informáljanak, meggyőzzenek és emlékezetbe vésődjenek.

fémdoboz, reklámajándék

A fémdoboz a kiváló szóróajándék kategóriához tartozik, hiszen egyrészt hordozza a vállalkozás, szolgáltatás, alapítvány stb. logóját, nem a méregdrága, ám hasznos csoport egyik jeles képviselője, amely mindennapos használatra alkalmas, gyakorta szem előtt, illetve kézügyben van. További elvárások, jellemzők, amelyekkel egy repi ajándéknak rendelkeznie szükséges: figyelemfelkeltés a termékek, illetve a szolgáltatások iránt, lojalitásra, illetve vásárlásra ösztönöz, mosolyt csal a célcsoport arcára. A reklámajándéktárgy emellett ismertet, népszerűsít és viszontvásárlásra indítja az embereket. Ezáltal a marketingkommunikáció egyik kulcsfontosságú ágensévé formálódik.

 

Az oldalon kiválaszthatóak a következő fémdoboz típusok: franciakártya-tartó, matt ezüst színnel rendelkező, 54 kártyalapot tartalmazó fémdoboz, emellett pedig nem hagyható ki a felsorolósból a mentolos cukor tartó, valamint az illatos gyertyát tartalmazó példány sem.

Vélemény...