A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Emblémázott játékok nem csak gyermeknapra

Dátum admin 2019. 04. 02. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Reklámajándék készítés során fontos átgondolni, hogy milyen célcsoportot szeretnénk megajándékozni az elkészültekkel. Már a kiválasztáskor fontos szerep kell, hogy mindennek jusson, hiszen csak akkor váltja be a reklámajándék a hozzá fűzött reményeket, ha ténylegesen használatban is lesz az. Az emblémázott ajándékok gyerekeknek is remek választásnak bizonyulnak, ám kizárólag akkor, ha érdeklődési körüknek megfelelőek.

 

Persze jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mégis melyek azok az ajándéktárgyak, amelyekkel biztosan nem lőhetünk mellé. Tipikusan ilyennek számítanak a plüssállatok. A többféle színben elérhető puha állatkákat ruhába is lehet öltöztetni, amelynek felületén bármilyen logó vagy felirat elhelyezhető. Érdemes azokra is gondolni, akik a kirakózás szerelmesei, számukra többféle kirakó fajta is elérhető napjaink reklámajándék kínálatában.

 

S ha már emblémázott játékok kerültek szóba, akkor mindenképpen figyelmet érdemelnek a labdák, melyek egyetlen gyerek eszközei közül sem hiányozhatnak. Reklámajándékként történő alkalmazásuk különösen javasolt, hiszen már csak felületükből adódóan is kiválóan beváltják a hozzájuk fűzött marketing reményeket. A strandlabdák elsősorban szezonális meglepetésként bizonyulnak remek választásnak, és minőségi megoldás mellett döntve akár több időszakban is használatban lesznek, ezzel hirdetve a felületükön elhelyezett cégnevet, márkát.

 

Persze érdemes akár a focirajongókra is gondolni, s ennek megfelelően a focilabdák is kedvelt emblémázott játékok. A labdák színét akár a céges image-nek megfelelően is kiválaszthatjuk, így az összességében is utalhat a logó, vagy az értékesíteni kívántak színére.

 

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a gyermekek szívesen foglalkoznak kreatív elfoglaltságokkal, így a színes ceruzák, az építőkockák, vagy a kreativitást is fejlesztő labirintus játékok nagy népszerűségnek örvendenek körükben. Az emblémázott játékok nem csak gyermeknap környékén bizonyulnak remek választásnak, hanem tulajdonképpen az év bármely időszakában. Egy jól eltalált darabbal elérhető áron valósulhatnak meg a reklámozási célok, és egyúttal a vevőkapcsolatok is igény szerint alakíthatóak.

Vélemény...