A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Egy karácsonyi szett tökéletes ajándék lehet

Dátum admin 2017. 12. 12. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Akár az alkalmazottakról, akár a társtulajdonosokról, partnerekről, vagy éppen befektetőkről legyen szó, kétségtelen, hogy egy igényesen megválasztott karácsonyi céges ajándékkal igazán jó benyomást kelthetünk. Éppen ezért, ha idén Ön is egy valóban színvonalas ünnepi meglepetéssel szeretne előrukkolni, akkor van egy jó ötletünk: egy karácsonyi szett ideális választás lehet!

 

Online polcainkon jelenleg is számtalan különleges, illetve minőségi összeállítás közül válogathat, amelyek egytől egyig elmaradhatatlan kellékei az ünnepi hangulatnak, nem beszélve arról, hogy ajándéktárgyként is ideálisan tükrözik az Ön által vezetett vállalkozás nívóját és igényességi szintjét. Tökéletes példa erre az az ínycsiklandozó karácsonyi szett is, amelyben többek közt aszalt gyümölcsöket, étcsokoládés mazsolát, paprikalekvárt, illetve két különböző ízesítésű chutney-t is összecsomagoltunk.

 

Ráadásul ez, az Advent Deluxe névre keresztelt összeállítás most igazán egyedi, fából készült díszdobozban vásárolható meg. De ugyancsak látványos csomagolásban érhető el például az Aromax nevű karácsonyi szett is, amely az ünnepi hangulathoz tökéletesen igazodva, aromaterápiás illóolaj válogatást, masszázskövet és -olajat, illetve kandírozott narancsívet és étcsokoládés mazsolát is tartalmaz.

 

És persze hasonlóan színvonalas ajándéknak számítanak a Normand, a Levander, a Pomme, illetve az Orange néven elérhető készletek is, amelyekben további finomságokkal, illetve apróbb használati tárgyakkal is találkozhatunk. Ha azonban kifejezetten férfiaknak szánja a meglepetést, akkor mindenekelőtt a Chicago és a Párizs karácsonyi szett megvásárlását ajánljuk!

Vélemény...

Reklámajándék katalógus