A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Édes céges ajándék

Dátum admin 2016. 11. 23. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Toll, és bögre. A leggyakrabban ajándékozott céges tárgyak, melyek karácsonykor előtérbe kerülnek. Természetesen ezekkel, a saját logókkal ellátott figyelmességekkel sincs gond, hiszen írni mindenhol kell, azaz a toll fogyóeszköz, és a tea/kávé sem saját tenyerünkből kell, hogy szürcsölhető legyen. De mi lenne akkor, ha az idei esztendőben kicsit meglepnénk munkatársainkat, s édessé varázsolnánk számukra a karácsonyt? Mindezt céges módra, emblémázva? A rejtélyes figyelem felkeltés helyett jöjjenek a száraz, ám mézédes részletek.

 

Adva van egy csodálatosan szép karácsonyi díszdoboz, amely fő ékességeként viseli cégünk emblémáját. Már önmagában ez a kis figyelmesség is örömet tud okozni, hiszen ezek a dobozok jól hasznosíthatóak a konyhában, akár mézeskalács tárolására, akár süti kínálására. De ez még nem minden. Amikor a kollégák azt gondolnák, hogy kaptak egy pompás, hasznos kis tárolót, akkor jön a kérésünk, hogy távolítsák el a fedeleket… Az édes meglepetés csak ezután érkezik. A karácsonyi díszdoboz ugyanis mennyei eledeleket rejt.

 

Mindenek előtt egy 12 dekás ribizlis mandula várja műanyag hengerben szomorú sorsát, azaz, hogy a megajándékozott extra sebességgel felfalja. A következő pillantás joggal egy zseniális Kaldeneker lekvárra eshet, mely csipkebogyós körtés ízével leveszi a talpáról mindazokat, akik kanalat ragadnak a 30 millis manna elfogyasztásához.

 

És, ha mindez nem lenne elég egy fantasztikus méz is várja a felfedezőket a doboz alján: a Bertók gyártotta 50 gr vaníliás hársfaméz igazi ünnepi dísze, s íze lehet a süteményeknek, de csak úgy kanállal is (fel)falható a mennyei finomság. Egy dobozba sűríthetjük a mézédes karácsonyi pillanatokat, és a céges emblémás ajándékötletet.

Vélemény...