A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Édes apróság: bon-bon karácsonyra

Dátum admin 2016. 12. 16. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

A bon-bon készítés az elmúlt években vált igazi divattá, már ami a konyhai ünnepi készülődést illeti. Az apró édességek megalkotása, azonban korántsem egyszerű feladat. A formák kiválasztása sem mellékes, hiszen nagyban függ az anyagtól a végeredmény minősége. Ám a java még csak ezután jön, hiszen a megfelelő recept instrukcióit betartva is megannyi buktatóval kell szembenéznünk. A bon-bon készítés amellett, hogy roppant macerás tevékenység, nagyon időigényes is, és a siker nem garantált. Márpedig néhány kútba fulladt próbálkozás akár még az ünnepi varázst is képes elnyomni.

 

Ezt meg nem engedhetjük. A bon-bon karácsonyra kiváló ajándék, s mi ennek a problémának a leküzdésére tudunk javasolni egy kitűnő válogatást, amely a minőséget, az ünnepi hangulattal, s az egyediséggel ötvözi. A Valrhona praliné válogatás három fantasztikus ízben kényezteti mindazokat, akik bon-bont szeretnének ajándékozni karácsonyra. A millefeuille, sós-karamella és étcsokoládé ganache ízekben elérhető alkotások olyan magas minőséget képviselnek az apró édességek piacán, mely valódi jolly jokerré teszi őket a desszertek világában.

 

A 65 grammos bon-bon 3x2 darabot tartalmaz, ezekből a mennyei finomságokból. A termék mérete 128×90×33mm. A bon-bon karácsonyra tehát nem csak trendi, hanem nagyon egyedi ötlet is, melyet a fenti szett segítségével maradéktalanul teljesíthetünk. Nincs szenvedés a konyhában, nincs idegeskedés, és kéztördelés a sütő előtt állva. A fenti összeállításnak köszönhetően mennyei ízélményben részesíthetjük mindazokat, akik karácsonyra a bon-bon-ra szavaznak.

Vélemény...