A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

A digitális asztali óra: pontosság és esztétikum

Dátum admin 2015. 10. 28. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

A reklámajándékok esetében figyelembe kell venni néhány aprónak tűnő, ám mégis kulcsfontosságú tényezőt kiindulópontként: legyen költséghatékony, esztétikus, praktikus, kisméretű, tetszetős kialakítású. A digitális asztali óra megfelel ezen elvárásoknak, emellett extraopcióként a pontosság erényét is mélyíteni lehet jelenlétével.

digitális asztali óraA Sfera digitális asztali óra kék, fehér, fekete és piros színben egyaránt megrendelhető. A társadalom fejlődése, az ipar kibontakozása, az üzleti élet gyümölcsöző mivolta egyaránt megkívánta magának a pontossági, udvariassági, késedelem-nélküli életmód és viselkedés széles körben való elterjedését. E köré a változás köré, lassan egy közmondás-világ kezdett épülni, amely a business-birodalom légterében is kiemelkedő szerepet tudhat magáénak. A digitális asztali óra a reklamajandekemblemazas.hu online céges ajándékkatalógus oldalán megrendelhető ugyanakkor emblémáztatható is. Érdekessége ennek az órának a jegyzetcsipesszel való rendelkezés sajátossága, amely emlékeztetők, motiváló, inspiráló idézetek, napi gondolatok, kitűzött célok és rövidebb feljegyzések számára biztosít helyet. A digitális asztali óra emblémázása által speciálisabbá varázsolható az időmérő, amely emlékezetbe vésődik, ezzel egyetemben pedig építeni képes az adott cég imázsát (arculatát).

Az óra segít bennünket abban, hogy a mindennapok elvárt tempójához igazodjunk, ezért több helyen elterjedt, elhelyezett változata patronálja a társadalom lakóit abban, hogy eligazodhassanak, hogy ne késlekedjenek. A digitális asztali óra elegáns, esztétikus kialakítású, amely kellemesebbé, tetszetősebbé varázsolja mind a dolgozóasztalt, mind pedig az otthon egyik polcát, vagy akár a konyhapultot egyaránt.

Vélemény...

Reklámajándék katalógus