A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Buborékfújó gyerekeknek- emblémázott játékokkal megszólíthatóak a családosak!

Dátum admin 2019. 04. 09. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Emlékszel még saját gyermekkorodból arra, amikor buborékfújóval játszottál a szabadban? A generációk sokat változtak az elmúlt évtizedekben, de abban még ma is minden gyermek egyetért, hogy a buborékfújó jó móka. Miért ne használnád ki a benne rejlő lehetőségeket akkor is, ha reklámajándékokról van szó? Az emblémázott ajándékok esetében fontos átgondolni, hogy milyen célcsoportot szeretnénk megszólítani segítségükkel.

 

A gyermekek számára szánt ajándékok kifejezetten alkalmasak arra, hogy elfoglaltságot nyújtsanak a kicsiknek és egyúttal beváltsák a hozzájuk fűzött marketing célokat. A tapasztalatok azt mutatják, hogy elsősorban családos célcsoport számára bizonyulnak jó választásnak a gyermekek által használatos reklámajándékok. A buborékfújó gyerekeknek remek döntés gyermeknap környékén, de nem szükséges szezonalitáshoz kötni annak választását. A többféle szín között mindenki találhat olyat, mely ízlésének, vagy éppen a céges image-nek is megfelelő lehet.

 

A szakemberek azt javasolják, hogy mindig érdemes szem előtt tartani az emblémázható felületen elhelyezni kívánt felirat, logó színét, és ennek megfelelően kiválasztani az ajándéktárgy színét. A gyermekek számára egyébként nem csak a buborékfújó lehet jó választás, hanem például a strandszezonban nagy népszerűségnek örvendő strandlabdák is.

 

Az aktív kikapcsolódás érdekében a focilabdákban rejlő lehetőségeken is érdemes elgondolkodni, s ha kiváló minőség mellett döntesz, akkor akár éveken keresztül jelen lesz majd az ajándéktárgy felületén a logó, felirat. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a reklámajándékok segítségével elérhető áron valósítható meg a reklámozás, ráadásul a céges image építésében is fontos szerepet töltenek be ezek a meglepetések.

 

Hatásukra javulhat a cégről kialakított kép és a vásárlókkal való kommunikáció érdekében is sokat lehet tenni. A buborékfújó gyerekeknek bármikor örömet okoz, ezért a megfizethető reklámajándék remek döntés. Ne feledd, minőségi reklámajándékokkal közelebb kerülhetsz a marketing tervben foglaltakhoz!

Vélemény...