A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

A reklámbögre duplán nyerő ötlet!

Dátum admin 2018. 07. 03. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

A reklámbögre, ahogy az a nevéből is kiderül egyetlen kerámiában egyesíti a reklámajándékok halhatatlan pozitívumait és a praktikus tárgyak megismételhetetlen előnyeit. Ez bizony verhetetlen kombináció és nagyjából ez tekinthető a siker receptjének. Hiszen mi a feladata egy szóróajándéknak és mikor képes az azt maradéktalanul beteljesíteni?

 

A funkciója egyértelműen a hirdetés. Az ön vállalatának, termékének, szolgáltatásának a hírverése. Ez mind szép és jó, de még csak most jön a lényeg, hiszen a fő kérdés, hogy mikor tudja ezt a leghatékonyabban ellátni? Akkor, ha folyamatosan szem előtt van, ha a figyelem középpontjában marad, vagyis használati tárgy esetén, ha használják.

 

Mi a helyzet a szimpla bögrékkel? Igazság szerint a semmi különlegeset nem tartalmazó (ezt akár kívülről, akár belülről is értheti) alternatívák már nem közkedveltek, s vagy a kukában, vagy szelídebb elbírálás esetén a szekrény hátuljában végzik.

 

Ezzel szemben a speciális kialakítású, vagyis érdekes feliratot, jelentéstartalommal bíró emblémát hordozó felület, máris érdekessé és alkalmazásra érdemessé avanzsálhat. Ha partnerei kedvelik a cégét, ha mindazok, akiknek szánja az ajándékot elhivatottak az ön irányába, akkor a sikere garantált. De mivel egy tipikus kerámiát ötvöz egyedi azonosítójával, így azoknál is remek fogadtatásban bízhat, akik számára az ajánlata még ismeretlen.

 

A reklámbögre fogási minősége prioritás!

 

Egyetlen külső jeggyel érdemes törődni a kiválasztás során, ez pedig a bögre milyensége. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy milyen érzés megragadni a fülét, ha tenyérbesimulóan kellemes, akkor minden rendben, akkor olyan típusra talált, melyet semmiképpen se engedjen el.

Vélemény...