A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

A pendrive emblémázás minimum duplán jó elhatározás!

Dátum admin 2019. 12. 31. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Hogy miért kiváló ötlet pendrive-testre megálmodni cége, szolgáltatása emblémáját, logóját? Azért, mert egyedi, utánozhatatlan - ez különösen a kinézetre igaz, és roppantul hasznos, már ami az adattárolót illeti. Kellhet ennél több a sikerhez?

 

Ha a cél az eredményes reklámajándékozás, akkor nem. Hiszen a két kulcsmomentum adott: valami, ami értékes, ezért aztán nem kerül az átadás második pillanatában a süllyesztőbe, illetőleg egy látványos embléma, logó, ami kellően beleég a rávetülő retinákba, ezzel beleírva vállalkozását partnerei, ügyfelei vagy éppen leendő üzlettársai elméjébe.

 

Tény és való, hogy a bögrék, írószerek a terület legtöbbet használt ajándék-variációi, viszont ahogy a technológia fejlődik és tör előre, úgy lépnek a reflektor fényébe azok a kütyük, amik lassan mindennapossá avanzsálnak nemcsak az irodák életében, hanem az otthoni forgatagokban is.

 

Az adattárolás modern és nem kicsit virtuális alapokon nyugvó világunkban kulcsfontosságú kérdés. Soha nincsen elegendő pendrive kéznél, ez tapasztalat. Ahogy egykor a floppy lemezek és CD-k fogytak, mégpedig nagyüzemben, úgy most a hordozható adattárolók élik virágkorukat.

 

Több méretű alternatíva közül válogathat - ez egyaránt igaz a pendrive kézzel fogható, fizikai méretére és az adatok tárolását lehetővé tevő memória nagyságára. Ennek a két paraméternek a függvénye, hogy végül mekkora anyagi rááldozás szükséges az emblémázáshoz.

 

Ahhoz, hogy a logója láthatóvá avanzsáljon nem ildomos aprócska modellekben gondolkodnia, mert azért a felirat vagy kép érvényesüléséhez nélkülözhetetlen némi szabad felhasználású hely. Persze ez nem azt jelenti, hogy óriás variánsok egyedül a megfelelőek, pusztán annyit érdemes figyelnie, hogy az emblémája jól mutasson a telitalálatos ötleten.

Vélemény...