A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

A karácsonyi bögre ellenállhatatlanná varázsolja cégét!

Dátum admin 2019. 10. 23. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

A karácsonyi bögre ellenállhatatlan reklámajándék, pláne ha a beletöltött nedü is ezt sugallja: forró csokoládé, fekete kávé, karamellás tej esetleg tea? Vagy a munka végén egy üdítően édes, mégis szegfűszegesen fűszeres forralt bor? Egyik csábítóbb variáció, mint a másik.

 

Ám egyiket sem szervírozható csak úgy, két összetett tenyérbe, vagyis nagyon is fontos a mindent elnyelő, szebbé tevő, külsejével megnyerő bögre. Mert hát ami benne van, az már eleve ínycsiklandó és nyálcsorgatóan vonzó, viszont a kortyolás perceihez el is kell jutni, ami kizárólag akkor következhet be, ha a bögre több, mint bizalomgerjesztő.

 

A lényeg tehát, hogy ez az a reklámajándék, ami bár megszokottnak, sőt hagyományosnak tekinthető, valójában millió módon variálható, mind a formáját, mind a külsejét, mind a ráálmodott megjelenést illetően. Miért is kellene a tradicionális alak mellett voksolnia, ha extra formavilágú alternatívákat is választhat?

 

S az emblémázás, logózás akkor érheti el a célját, ha a bögre kellően figyelemfelkeltő, s lehetőleg kézről-kézre jár. Ez abszolút lehetséges, nemcsak egy utópia, de tény és való, hogy ahhoz, hogy akadálytalanul megvalósuljon ez a terv, nélkülözhetetlenek a kreatív ötletmorzsák és szokatlannak, mégis nagyon is telitalálatosnak tűnő elképzelések.

 

A karácsonyi mintás bögre például kifejezetten kedvelt variáns, mert eleve a szeretet ünnepére hívja fel a figyelmet, s már időben átadható, tehát nemcsak a karácsonyfa alatt ülve, ami reklámajándékozás szempontjából kifizetődő és előnyös forgatókönyv. Hiszen a családi fészek melegében kevesen koncentrálnak oda a céges meglepetésekre, de a jó időzítéssel megspékelt figyelmesség igazán ütős lehet.

Vélemény...