A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

A bögre praktikus céges ajándék

Dátum admin 2015. 07. 22. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

A céges ajándékok rendkívül motiválóak lehetnek az alkalmazottak számára, ezért megéri őket meglepni ilyen aprósággal, hogy növeljük a munkamorált, és fokozzuk a teljesítményt. Például remek ajándék lehet a cég emblémájával ellátott reklámbögre is.

Hiszen a munkahelyen igen sokan kezdik a napot egy jó kávéval vagy teával. Ezért ez igen praktikus ajándék lehet. Arra ugyanis figyelni kell, hogy ne valami haszontalan eszközzel lepjük meg a munkatársainkat, amit aztán elsüllyesztenek a fiók mélyére és majd csak lomtalanításkor kerül elő. A reklámbögre garantáltan olyan ajándék, amit gyakran fognak majd használni, hiszen ha nem is kávéznak, vizet vagy üdítőt akkor is isznak. Ennél hasznosabb tárgyat tehát nem is találhatnánk. Ugyanakkor a porcelán vagy kerámia bögre könnyen személyre szabható. Már eleve hatalmas választékkal rendelkezik kínálatunk. Hiszen található itt egyszerű fehér, színes és egyénileg színezhető bögre.

Van porcelán, termo, fém és üvegbögre is, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő terméket. A termékek egytől egyig emblémázhatóak, így egyedivé tehetőek, vagy reklámajándékoknak is megfelelnek. Felkerülhet rá a cége emblémája, vagy a cég neve is akár. Ez rendkívül hasznos és népszerű ajándék melynek nem csak a kollégái, de az ügyfelei és üzleti partnerei is rendkívül örülni fognak. Lepje meg Ön is munkatársait, és ügyfeleit egy ilyen remek ajándékkal. Jó reklám lesz ez a cégének is, és hamar megtérülhet a reklámra költött összeg. Tőlünk rendkívül kedvező áron szerezheti most be a reklámbögréket és a hasonló céges és reklámajándékokat.

Vélemény...